ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Καταγγελία: Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι των αστυνομικών την ώρα των πυρκαγιών στο Μάτι!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Καταγγελία: Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι των αστυνομικών την ώρα των πυρκαγιών στο Μάτι!
 Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Τεζάρης και το newpost.gr, oι αστυνομικοί με αυτοθυσία προσπαθούσαν να οδηγήσουν μακριά από το πύρινο μέτωπο τους κατοίκους και να απεγκλωβίσουν πολίτες από σπίτια και σημεία που απειλούνταν από την πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική.

Οι αστυνομικοί που επιχειρούσαν στην Λεωφόρο Μαραθώνος, το Μάτι, τον Άγιο Ανδρέα, τη Ραφήνα και το Νέο Βουτζά, μέσα στο γενικευμένο χάος που επικρατούσε, επικοινωνούσαν μεταξύ τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς οι ασύρματοι που τους παρέχει η ΕΛ.ΑΣ, δεν λειτουργούσαν!

Αυτό και μόνο το γεγονός καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της ηγεσίας του σώματος, πως «όλα έγιναν όπως έπρεπε», καθώς αντί να επικοινωνούν με ασυρμάτους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, οι αστυνομικοί… αναζητούσαν επαφές με το τηλέφωνο στα χέρια, κάτι που δυσκόλευε την άμεση επικοινωνία τους, σε μια στιγμή που ακόμη και το χαμένο δευτερόλεπτο είχε αξία.

Το γεγονός καταγγέλει ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλης Ντούμας.

Ο κ. Ντούμας και το σωματείο των ειδικών φρουρών έχει καταγγείλει επανειλημμένα τα κενά στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των στελεχών του σώματος, χωρίς κανείς από την ηγεσία, να έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, έως τώρα, αντικατάστασής του και ικανοποίηση των αιτημάτων τους, προκειμένου να ενεργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και αμεσότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ