ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:13:00 μ.μ. |
Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους
 Δύο παραστάσεις διαμαρτυρίας στις 11 Ιούλη στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και στις 13 Ιούλη στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο του Άργους αποφασίστηκαν στη διάρκεια κοινής σύσκεψης εργατικών σωματείων και φορέων Αργολίδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιούλη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Άργος, μετά από πρωτοβουλία του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας για την οργάνωση της πάλης μπροστά στα οξυμένα προβλήματα στο χώρο της Υγείας.

Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε, στη συνέχεια σε κοινή συνεδρίαση των ΔΣ των σωματείων και φορέων του κινήματος θα καταληχθούν περαιτέρω αγωνιστικές δράσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Αργολίδας, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων - Ξενοδοχείων Ναυπλίου - Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας και οι Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου (μέλη της ΟΓΕ), καθώς και εργαζόμενοι από τα δύο νοσοκομεία του νομού, αλλά και από άλλα σωματεία και φορείς της Αργολίδας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Κολιζέρας, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ν. Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ