ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ο Ερμής Κιβερίου ανακοίνωσε τους Αλέξανδρο Ταμπούρη και Γιάννη Τσιούλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
Ο Ερμής Κιβερίου ανακοίνωσε τους Αλέξανδρο Ταμπούρη και Γιάννη Τσιούλο
 Ο Ερμής Κιβερίου ανακοινώνει την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας δύο πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών: Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Ταμπούρη και Γιάννη Τσιούλο.

Ο Αλέξανδρος Ταμπούρης είναι 29 ετών, πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Την περσινή χρονιά έπαιζε στην Α' κατηγορία Θεσσαλονίκης με την ομάδα της Δόξας Ρετζικίου ενώ έχει πλούσια εμπειρία από Γ' και Δ' Εθνική με τις προηγούμενες ομάδες του (Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ατρόμητο Αχαϊας και Παναργειακό). Την προηγούμενη σεζόν είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μας για τη Γ' Εθνική.


Ο Γιάννης Τσιούλος είναι 17 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από το γειτονικό Ξηροπήγαδο Αρκαδίας. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Αριστέα Άργους, έχοντας συμμετοχές στη περσινή σεζόν στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Η Διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Αριστέα Άργους και προσωπικά τον προπονητή Αποστόλη Κατσά για την άριστη συνεργασία στη συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά και γενικότερα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Καλοσωρίζουμε τους δύο νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους ευχόμαστε πρώτα από όλα υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με τα χρώματα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ