ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Σφοδρή καταιγίδα στην Αργολίδα - Πλημμύρες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |
Σφοδρή καταιγίδα στην Αργολίδα - Πλημμύρες στο Ναύπλιο  (βίντεο)
Σφοδρή ήταν η καταιγίδα που χτύπησε την Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιουλίου.
Σφοδρή καταιγίδα στην Αργολίδα
Η πολύ έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τον τον αέρα και τους κεραυνούς έκαναν τρομακτικό το σκηνικό του καιρού.
Στο Ναύπλιο κεντρικοί δρόμοι έγιναν ποτάμια και σε πολλά σημεία σκέπασαν τα πεζοδρόμια.
 Πολλοί οδηγοί που βρέθηκαν εν κινήσει σταμάτησαν τα οχήματα τους καθώς δεν έβλεπαν να οδηγήσουν. Επίσης ένα δέντρο έπεσε στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου Άργους και χρειάστηκε η πυροσβεστική για να το κόψει, ενώ μια βάρκα βούλιαξε στο λιμάνι του Ναυπλίου όπου την ανέσυραν από το βυθό με την βοήθεια μπουλντόζας του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μπουζαλά. Επίσης βάρκες έβαλαν νερά και κάποιες άλλες λύθηκαν στον κόλπο Καραθώνας από τη σφοδρή καταιγίδα
  Ξεροπόταμοι και ρέματα κατέβασαν μεγάλο όγκο νερού, όπως ο Ξεριάς και η Πάνιτσα στο Άργος και το ρέμα Ραμαντάνη στο Ναύπλιο.
 Επίσης στην οδό Άργους και στην οδό Ασκληπιού στο Ναύπλιο διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και η αστυνομία διοχέτευε  την κίνηση μέσω της Χ.Τρικούπη, ενώ επικίνδυνα ανέβηκε η στάθμη των νερών στην οδό Μπουμπουλίνας μπροστά στη ΔΕΗ και την Τράπεζα Πειραιώς που μετέτρεψε την περιοχή σε λίμνη.
Σε πλήρη εγρήγορση βρέθηκαν τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιών αλλά και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Αλέξανδρο Λυκομήτρο που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στα σημεία που παρουσίασαν πρόβλημα.
Αντλήσεις για νερά που εισήλθαν σε οικίες  έκανε η Πυροσβεστική σε αρκετές περιπτώσεις στο κέντρο του Ναυπλίου.

Στην περιοχή του Άργους ένα  χιλιόμετρο πριν τη Στέρνα η Δημοτική Αρχή με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβούνο επικεφαλής, την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Μπόμπου και συνεργεία του Δήμου επιχειρούν στο σημείο όπου χώματα και λάσπες δημιούργησαν έντονο πρόβλημα κλείνοντας το οδόστρωμα. Επίσης το ποτάμι της Πάνιτσας στο Άργος κατέβαζε πολύ νερό, ενώ προβληματα με φουσκωμένα ρέματα δημιουργήθηκαν και στο Κουτσοπόδι.

Δηλώσεις στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Αλέξανδρος Λυκομήτρος για την αντιμετώπιση των τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου από τα πλημμυρικά φαινόμενα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ