ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Το Λυγουριό τιμά τον Αρχαιολόγο Βασίλειο Λαμπρινουδάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. | |
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον Βασίλειο Λαμπρινουδάκη
 Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον ομότιμο Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνο των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, Βασίλειο Λαμπρινουδάκη, μέσα από ένα παζλ στιγμών.

Τη βραδιά παρουσιάζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Δέσποινα Σωτηροπούλου. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο τενόρος Ντίνος Καλύβας, στο πιάνο συνοδεύει η Μαρία Ζαρκάδα. Σκηνοθετεί ο Ίων Ξυπολιάς.
Οι «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» γεννήθηκαν ως ιδέα πριν από δώδεκα χρόνια. Μια νύχτα καλοκαιριού στο Λυγουριό. Στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, εκεί όπου η αύρα κάνει κύκλους θετικής ενέργειας, εκεί όπου η «αύρα δρα». Κάτω από τον έναστρο ουρανό και με το διακριτικό τραγούδι των τζιτζικιών, για συνοδό της νυχτιάς, η ιδέα...έγινε πραγματικότητα.

Πρώτος υπέροχος άνθρωπος, ο Σταύρος Παράβας. Δεύτερος υπέροχος άνθρωπος, ο Νικήτας Τσακίρογλου. Τρίτος υπέροχος άνθρωπος, η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη. Τέταρτος υπέροχος άνθρωπος ο Κώστας Καστανάς. Και τώρα...πέμπτος υπέροχος άνθρωπος ο Βασίλης Λαμπρινουδάκης.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ