ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. |
Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κόρινθο
Πανκορινθιακό κάλεσμα σε Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, στα Περιβολάκια Κορίνθου, στις 8 το βράδυ.

Εμείς, οι απλοί πολίτες της Κορινθίας, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της «συνθήκης των Πρεσπών», η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα. 

Η Κορινθία και οι πολίτες της δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει. 

Στην προσπάθεια μας αυτή, διοργανώνουμε συλλαλητήριο την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, στα Περιβολάκια στην Κόρινθο στις 8 το βράδυ και καλούμε δίπλα μας αρωγούς όλους τους Δημάρχους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων του Ν. Κορινθίας, καθώς και όλους τους πολίτες της Κορινθίας να δώσουν το δυναμικό τους παρών για το κρίσιμο Εθνικό θέμα της Μακεδονίας, έξω από κομματικές παρατάξεις και σχηματισμούς.

Με εκτίμηση
Η συντονιστική επιτροπή Κορίνθιων πολιτών για τη Μακεδονία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ