ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Προσφυγή ιδιοκτητών κατά της Οικ. Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διαπίστωσε τη «νομιμότητα» των τίτλων της ΤΕΡΝΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. |
Προσφυγή ιδιοκτητών κατά της Οικ. Επιτροπής  της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διαπίστωσε τη «νομιμότητα» των τίτλων της ΤΕΡΝΑ
 Ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στην Παλαιόχουνη και στη χωροθετημένη περιοχή για την κατασκευή του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ», των οποίων επιχειρήθηκε «επί χάρτου» η υφαρπαγή τους από την α.ε. της ΤΕΡΝΑ «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μ.Α.Ε.» & Συνεργάτες!!, με τη μεθοδολογία των γνωστών πλέον «τίτλων», κατέθεσαν στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 68 του π.δ. 30/1996 τη με αριθμό πρωτ. 37/2018 προσφυγή κατά της με αριθμό 1210/29-5-2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου που «διαπίστωσε» τη νομιμότητα!!!! των τίτλων της ΤΕΡΝΑ σύμφωνη!! με τη διακήρυξη του σχετικού διαγωνισμού.

Παράλληλα και ενώ κάθε μέρα αποκαλύπτονται και νέα «Τερνατουργήματα», η Ποινική Δικαιοσύνη στην οποία ήδη προσέφυγαν και προσφεύγουν οι παθόντες των «τίτλων» αλλά και άλλοι πολίτες κατά εκείνων που διαχρονικά παραβίασαν τις διατάξεις του πιο πάνω διαγωνισμού, έχει το λόγο καταλογισμού των ποινικών ευθυνών, ενώ εκκρεμούν οι αστικές και πειθαρχικές ευθύνες τους.
Τέλος Ευρωπαϊκοί ελεγκτικοί μηχανισμοί λαμβάνουν οσονούπω γνώση των τεκταινόμενων που ΟΛΟΙ οι συμβληθέντες στη ΣΔΙΤ προκλητικά αγνόησαν για τις δικές τους ενέργειες..
Τρίπολη 10 Ιουλίου 2018

Για την ενημέρωσή σας
Τάκης Γατσόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ