ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νέα τμήματα για εισαγωγή καταρτιζόμενων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | |
Νέα τμήματα για εισαγωγή καταρτιζόμενων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους
 Η Διεύθυνση του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Αργους ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες ( περιοχής Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελ/σου) που επιθυμούν να σπουδάσουν Τουριστικά – Ξενοδοχειακά ότι το Υπ Τουρισμού ενέκρινε την δημιουργία 4 νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπ χρονιάς 2018 2019.

Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες : 

➢ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ _ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και 
➢ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό ( 2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα). 

Με σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο ( www.mintour.edu.gr) οι ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν στο εκπαιδευτήριο να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 27/08/2018 έως 14/09/2018 προκειμένου να μοριοδοτηθούν και να εισαχθούν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο. 

Η κατάρτιση είναι δωρεάν και αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας που συνεργάζονται με την Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος.. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων. 

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος ( τηλ 27510 20127, 20115, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο) ΑΡΓΟΣ 25/07/2018 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ