ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μετά την Ισπανία στην Πάτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Ελπίδα Τόκα του ΣΔΥ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Μετά την Ισπανία στην Πάτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Ελπίδα Τόκα  του ΣΔΥ Αργολίδας
Στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ταραγόνα της Ισπανίας, μετείχε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στίβου η πρωταθλήτρια Ελπίδα Τόκα.

Για φέτος ήταν ο πρώτος μεγάλος τελικός της καριέρας της που αθλήτριας κατάγεται από τα Σουλιωτοχώρια σε διεθνή διοργάνωση, η οποία τερμάτισε στην 8η θέση την κούρσα των 400μ εμπόδια, αποκομίζοντας μία σπουδαία εμπειρία, δίπλα σε μεγάλες αθλήτριες από τις άλλες μεσογειακές χώρες. Είχε προηγηθεί πέρσι τον Αύγουστο η συμμετοχή της στο 18ο Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα (Πανεπιστημιάδα) που έγινε στην Ταϊπεϊ της Κίνας και τερμάτισε στην 14η θέση στην κούρσα των 400μ εμπόδια.

Με ανάρτησή της στο facebook η αθλήτρια του ΣΔΥ Αργολίδας Ελπίδα Τόκα, αναφέρει: "Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και όλους εσάς που με τις ευχές σας ήσασταν δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια».

Επόμενος μεγάλος αγώνας για την Ελπίδα Τόκα, μετά την Ταραγόνα και τους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών/ Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιούλη στην Πάτρα, με φιλόδοξες αξιώσεις για τη Σουλιώτισσα αθλήτρια.

Πηγή: pamepreveza.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ