ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Μεσίστιες οι σημαίες και στο Ναύπλιο λόγω του Εθνικού πένθους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. |
Μεσίστιες οι σημαίες και στο Ναύπλιο λόγω του εθνικού πένθους
Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες και στο Ναύπλιο λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις καταστροφικές πυρκαγιές που άφησαν μέχρι στιγμής 80 νεκρούς.

Σε ένδειξη πένθους, το κράτος αποφασίζει σε ορισμένες περιπτώσεις το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών ή σχολείων, την ανάρτηση των σημαιών μεσίστια για μία ή περισσότερες ημέρες. Παρόμοια εκδήλωση πένθους μικρότερης διάρκειας είναι η τήρηση ενός λεπτού σιγής σε συναθροίσεις και συγκεντρώσεις. Ένας άλλος τρόπος ένδειξης πένθους είναι η ανάρτηση μαύρων κορδελών. Οι μαύρες κορδέλες μπορούν να αναρτηθούν σε προσόψεις δημοσίων κτιρίων, σε κεραίες αυτοκινήτων, αλλά και στην άκρη της οθόνης σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών και ιστοσελίδων.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, αποφάσισε τη μεσίστια έπαρση της σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια από την 24η Ιουλίου έως και την 26η Ιουλίου 2018, καθώς και την αναστολή των δημόσιων εορταστικών εκδηλώσεων.
Μεσίστια κυματίζει και η σημαία στο Δημαρχείο Ναυπλίου, στην Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου, στο Πολεμικό Μουσείο, στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ναύπλιο, στην Κεντρική πλατεία Καποδίστρια αλλά και στο κάστρο Παλαμήδι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ