ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ναύπλιο: Ριψοκίνδυνες νεαρές κοπέλες για μια σέλφι! (Βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. |
Ριψοκίνδυνες νεαρές κοπέλες για μια σέλφι στοΝαύπλιο! (Βίντεο)
 Διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη σωματική ακεραιότητά τους αλλά και την ίδια τη ζωή τους, δύο κορίτσια επί αρκετή ώρα έβγαζαν σέλφι, στην κεραμοσκεπή ενός τετραώροφου κτιρίου στο Ναύπλιο!


Κόπηκε η ανάσα όσων βρέθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο όταν κάποιοι παρατήρησαν δύο κορίτσια να βρίσκονται στην κεραμοσκεπή ενός τετραώροφου γωνιακού κτιρίου και να βγάζουν σέλφις με φόντο το Παλαμήδι!

Τα δύο κορίτσια, έφηβες, ισορροπούσαν στην κεραμοσκεπή σε ύψος αρκετών μέτρων από το έδαφος και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις σηκώθηκαν και όρθιες κάνοντας την ανάσα όλων όσοι τις παρακολουθούσαν κυριολεκτικά να κόβεται.

Το εξοργιστικό στο όλο σκηνικό ήταν ότι μαζί τους βρισκόταν και ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας ο οποίος δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια να της πείσει να σταματήσουν το παιχνίδι ζωής και θανάτου που είχαν ξεκινήσει και το οποίο διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά!

Οι δύο έφηβες αποφάσισαν κάποια στιγμή να βάλουν μόνες τους τέλος στην αγωνία όσων τις παρακολουθούσαν και μόνο τότε ο μεγαλύτερος άνδρας βοήθησε τη μία να κατεβεί από την κεραμοσκεπή κρατώντας της το... κινητό με το οποίο έβγαζε τις σέλφι.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου του 2018 Η Ελλάδα απέκτησε τον πρώτο νεκρό από σέλφι, έναν 16χρονο που έπεσε από βράχο σε άλσος στο Κερατσίνι, ενώ προσπαθούσε να φωτογραφηθεί στο κινητό του τηλέφωνο.

Παγκοσμίως τα ατυχήματα λόγω σέλφι έχουν τις δικές τους μακάβριες στατιστικές, με δεκάδες νεκρούς και υπερπολλαπλάσιους τραυματισμούς κάθε χρόνο.

Το σίγουρο είναι ότι τα δύο συγκεκριμένα κορίτσια έπαιξαν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους για κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες με φόντο το Παλαμήδι και άλλα σημεία του Ναυπλίου, ευτυχώς όμως η κατάληξη δεν ήταν η απευκτέα.

Δείτε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί, στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των δύο εφήβων για σέλφι...:
Πηγή: notioanatolika.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ