Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Απόφαση της ΟΜ Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ για τα Δημοτικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. | |
Απόφαση της ΟΜ Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ για τα Δημοτικά
1. Η επερχόμενη ψήφιση του Νομοσχεδίου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι αποτελεί μια σημαντική τομή στο Αυτοδιοικητικό τοπίο της χώρας μας.

Η καθιέρωση ιδιαίτερα της Απλής Αναλογικής για την ανάδειξη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση

που θα αλλάξει βαθειά τις συνθήκες διεξαγωγής της δημοτικής πολιτικής και της άσκησης της δημοτικής εξουσίας.

Μια ολόκληρη εποχή δημαρχοκεντρικού αυταρχισμού, θηριωδών πλειοψηφιών, φίμωσης των αντιπολιτεύσεων, ασυδοσίας και αδιαφάνειας τελειώνει, και ανοίγει μια νέα σελίδα ισότιμης αντιπροσώπευσης της ψήφου των πολιτών,διαφάνειας και δημοκρατικής διαλεκτικής.

2. Η νέα αυτή Αυτοδιοικητική εποχή αποτελεί μια νέα ευκαιρία και για τα δικά μας δημοτικά πράγματα .

Ευκαιρία που οι πολίτες του Δήμου μας δεν πρέπει να αφήσουν να χαθεί, καθώς βλέπουν τις χαμένες τετραετίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τη πόλη τους να υποβαθμίζεται συνεχώς σε μια ατέλειωτη τροχιά παρακμής.

Αυτή η αδυσώπητη πορεία προς τη παρακμή διανθίστηκε προσφατα ,για μια ακόμη φορά,από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Καμπόσου, με μια δυσώδη φασίζουσα οσμή, που οδήγησε στο πανελλήνιο διασυρμό και του Δήμου και των ίδιων των δημοτών. Το γεγονός αυτό δίνει μια αποφασιστική ώθηση στο συνεχώς διογκούμενο κύμα πολιτών που συνειδητοποιούν ότι η σημερινή πλειοψηφία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

3. Μπροστά σ'αυτή τη κατάσταση, η εκτίμησή μας είναι ότι η ριζική αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου είναι μονόδρομος.

Για να γίνει αυτό πράξη μόνο ένας τρόπος υπάρχει :

Η ΟΜ Αργους –Μυκηνών μπαίνει μπροστά στην προσπαθεια για την οικοδόμηση μιας πλατιάς ανεξάρτητης Συμπαράταξης, αρχίζοντας άμεσα επαφές , με κόμματα, κοινωνικούς φορείς, παρατάξεις, ομάδες ενεργών πολιτών , κάθε μορφής συλλογικοτήτες και κάθε αδέσμευτο πολίτη χωρίς προσχηματικούς αποκλεισμούς,που θα σχεδιάσει αυτόνομα τη μορφή της εκλογικής της παρέμβασης.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ