ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ξύπνησαν και είδαν στην αυλή τους ένα γιγαντιαίο Boeing 747 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. |
Ξύπνησαν και είδαν στην αυλή τους ένα  γιγαντιαίο Boeing 747 (βίντεο)
Με τα στόματα ανοιχτά έμειναν δεκάδες χωρικοί και κάτοικοι του χωριού Τσάι Νατ στα βόρεια της Ταϊλάνδης, όταν ένα γιγαντιαίο Boeing 747 βρέθηκε μία ανάσα από τις αυλές των σπιτιών τους.


Οι έκπληκτοι αγρότες προσπαθούσαν επί ώρες να καταλάβουν πως βρέθηκε δίπλα στα σπίτια τους το τεράστιο Boeing, το οποίο έφερε τον σχεδιασμό των αεροσκαφών της ταϊλανδέζικης αεροπορικής εταιρείας Thai Airways.
Τοποθετημένο πάνω σε τσιμεντένια βάραθρα, το αεροσκάφος δεν έδειχνε σημάδια αναγκαστικής προσγείωσης, ενώ οι ερμητικά κλειστές πόρτες του, άρχισαν αν προβληματίζουν τους κατοίκους, που ενημέρωσαν αμέσως τις τοπικές αρχές.

Η απάντηση, όμως, στον γρίφο, δόθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του, ο ιδιοκτήτης της αγροτικής έκτασης που βρέθηκε το αεροσκάφος, ο οποίος καθησύχασε τους γείτονές του σχετικά με την παρουσία του αεροσκάφους αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τους κατοίκους ότι το αεροσκάφος αγοράστηκε σε πρόσφατο πλειστηριασμό από τον ίδιο, με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής, καθώς στα άμεσα σχέδιά του είναι η κατασκευή πίστας για μότοκρος αλλά και γηπέδου ποδοσφαίρου, με το αεροσκάφος να λειτουργεί ως χώρος παραμονής όσων θεατών διαλέξουν να παρακολουθήσουν τις κούρσες και τους αγώνες μέσα από ένα Boeing 747.
Η πρωτότυπη ιδέα του Ταϊλανδού επιχειρηματία αναμένεται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ το αεροσκάφος θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν μονάχα να τραβούν μακρινά πλάνα του, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ