ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

FC CELEBRITIES Ναυπλίου: Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την Ειρήνη ήταν μακράν των προσδοκιών μας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
Δύο νέα παιδιά με ήθος και αξιοπρέπεια. Ειρήνη Κουγιά & Μαρίνος Δέδες. Διπλό ήρθε το τελικό σκορ (2-5) στο παιχνίδι για την Ειρήνη, αλλά διπλή ήταν και η χαρά μας για το αποτέλεσμα της όλης εκδήλωσης επειδή όλα κύλησαν καλά και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την οικονομική βοήθεια της Ειρήνης ήταν μακράν των προσδοκιών μας.
Το ΔΣ του FC CELEBRITIES ΝΑΥΠΛΙΟΥ ευχαριστεί την ομάδα ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και ειδικά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου κ. Θ. Μπέλλο, τον σύζυγο της Ειρήνης, τον πατέρα της και τους συγγενείς της, τον βουλευτή Αργολίδας κ. Ανδριανό Ιωάννη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τ. Χειβιδόπουλο τον δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δ. Κωστούρο, την αντιδήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Κ. Μπόμπου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Β. Σιδέρη, τον ΔΟΠΠΑΤ δήμου Ναυπλίου για την παραχώρηση του γηπέδου, τον χορηγό του ποδηλάτου κ. Α. Κοτίτσα, τα ΜΜΕ του νομού Αργολίδας, τους φίλους που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα, την Διαιτητική τριάδα και όλο τον κόσμο της Αργολίδας που βρέθηκε στο στάδιο ή δεν ήρθε, αλλά με την αγορά των λαχνών βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του σκοπού της τέλεσης του αγώνα.
Ο τυχερός λαχνός της εκδήλωσης είναι το Νο 0985 και η παράδοση του ποδηλάτου θα γίνει από την καφετέρια ΣΤΑΘΜΟΣ στο Ναύπλιο έως 31-7-2018.
Ειρήνη σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά, να τρέχεις στις παιδικές χαρές με το αγοράκι σου και τον εξαίρετο σύζυγό σου.
Τέλος σου τονίζουμε ότι θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας να κάνεις εσύ σε ποδοσφαιρικό αγώνα μας το εναρκτήριο λάκτισμα όρθια και δυνατή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ