Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Πάνος Κατσιμίχας - Βασίλης Καζούλης LIVE στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Πάνος Κατσιμίχας - Βασίλης Καζούλης LIVE στο Ναύπλιο
Ο Πάνος Κατσιμίχας, πρωτοπόρος της γενιάς των τραγουδοποιών, δε χρειάζεται συστάσεις. Η μουσική του μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή.

Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς, εμφανίζεται και φέτος δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Εκτός των τραγουδιών του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα, θα παρουσιάσει και τραγούδια των Γ.Μαρκόπουλου, Θ.Μικρούτσικου, Μ.Χατζιδάκι, Ν. Αντύπα – Λ.Νικολακοπούλου, Γ.Ανδρέου - Π.Καρασούλου κλπ.

Σε συνέχεια της περσινής καλοκαιρινής τους περιοδείας, συμπράττει μουσικά μαζί του ο πολύ αγαπημένος μας Βασίλης Καζούλης! Διαχρονικός, με ιδιαίτερο ύφος του, με τραγούδια, που αν και γεννημένα στη σκοτεινιά της μεγαλούπολης, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να δραπετεύουν προς το φως και μέσα στις καρδιές όλων μας… ''Είν'το τραγούδι ελπίδα κι ευχή, μικρό καλοκαίρι...''

Οι δύο δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.

Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς, τραγουδοποιός της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες!

Κυριακή 5 Αυγούστου 21:00 στον πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ στο Ναύπλιο
Τους 3 καλλιτέχνες πλαισιώνουν oι εξαίρετοι μουσικοί :

Mάνος Νεόφυτος, τύμπανα
Σπύρος Παπαδάτος, πλήκτρα
Νίκος Τσιμπούκης, ηλ.κιθάρα
Βαγγέλης Καραπέτρος, μπάσο
Κώστας Πλατανιάς, ηλ.κιθάρα

''Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα ανοίξει για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ.

Ώρα έναρξης : Από τις 10μμ
Γενική είσοδος :12 ευρώ
Για παιδιά κάτω των 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr|FOUGARO Café, 27520 47300|En lefko Modern Bistro, Άργος, 27510 63640, RED Tech, Σιδηράς Μεραρχίας 34, Ναύπλιο, 2752022207

Κρατήσεις 6946594588 & 2752047347
Email: info@fougaro.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ