ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

«Άψογο τo Danaon Cup» - Δηλώσεις συνοδών - προπονητών και αθλητών για το 6ο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | |
«Άψογο τo Danaon Cup» - Δηλώσεις συνοδών- προπονητών και αθλητών για το 6ο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Αργολίδα
Για το επίπεδο της διοργάνωσης, τόσο το οργανωτικό, όσο και το αγωνιστικό μίλησαν στο γραφείο Τύπου του Danaon Cup οι συνοδοί, προπονητές και αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν.

Φώτης Παπουτσής (Ζαφειράκης Νάουσας): «Ο Λεωνίδας είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με πολύ πάθος και πολύ ψυχή. Αργότερα ο αντίπαλος πιο διαβασμένος μπόρεσε και προσαρμόστηκε στις επιθέσεις μας και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης και από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Στόχος να μην φύγουμε με άδεια χέρια και να φτάσουμε στην τρίτη θέση».

Γιώργος Καρασαββίδης (Λεωνίδας 2):
«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που άξιζε να βρίσκεται εδώ. Δεν ήταν έκπληξη ότι ξεκίνησε πολύ δυνατά. Για εμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία η ψυχολογική αντίδραση των παιδιών για τις εμπειρίες που αποκτούν. Ο στόχος ήταν να φτάσουμε στα μεγάλα παιχνίδια που ήρθαν. Το ευχαριστιόμαστε. Η διοργάνωση είναι όπως πάντα πολύ καλή. Θα ήθελα στον τελικό να παίξουμε με τον Διομήδη για συναισθηματικούς λόγους, αλλά ο Δούκας έδειξε ότι το άξιζε. Είναι παιδιά και σε κάθε παιχνίδι μπορεί να στραβώσει το… σύμπαν για μια ομάδα. Δεν υπάρχουν προβλέψεις για τον τελικό. Φέτος παίξαμε 10 φορές και είμαστε πολύ κοντά».

Όλγα Δαμιανίδου (Λεωνίδας): «Είναι η δεύτερη χρονιά που ερχόμαστε. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός σε σχέση με πέρσι. Είδαμε καινούργιες ομάδες και αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημα και για την ανάπτυξη καθώς αυτό ήθελαν και τα κορίτσια μας. Στόχος ήταν να αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές . Όλα πάνε κατ΄ευχήν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το σημαντικό είναι να περνάμε καλά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Η ομάδα μου γενικά είναι λίγο αγχωμένη αλλά το άγχος θα φύγει με την πάροδο του χρόνου καθώς είναι πολύ μικρές. Κάποια αποτελέσματα δεν αντιστοιχούν σε αυτό που είναι σαν ομάδα. Κι αυτό ακόμα είναι ένα μάθημα».

Caroline Hallberg (IF Hallby HK):
«Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά. Παλεύουμε πολύ όλα τα παιχνίδια και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ειδικά σήμερα καταφέραμε να δεχθούμε μόνο 17 τέρματα. Οι δύο μας τερματοφύλακες ήταν καταπληκτικοί».

Aleksa Knezevic (παίκτης Μαυροβουνίου): «Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό τουρνουά. Σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε καλά και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Gabriel Armanu (Bacau):
«Είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Σε ότι αφορά εμάς έχουμε μια νεανική ομάδα αλλά όλα τα παιχνίδια είναι καλά. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Είναι υψηλό το επίπεδο. Και η Ελλάδα και το Μαυροβούνιο είναι σκληρές ομάδες και δεν υπάρχουν προβλέψεις για τον τελικό».

Απόστολος Πουγκακιώτης (Αμφικτύονες Λαμίας): «Το τουρνουά από άποψη οργάνωσης είναι άψογο. Ευχαριστούμε πολύ το Danaon Cup που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε. Είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα στο χώρο του χάντμπολ. τα παιδιά αποκτούν πολύ μεγάλες εμπειρίες γιατί στην περιοχή μας δεν έχουμε πολλούς αγώνες. Ήταν μια ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε μερικά πράγματα περισσότερο».

Χρήστος Δημήτρουλας (Διομήδης Άργους): «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα αρχικά. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς τα παιδιά δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα. Σε αυτές τις ηλικίες όμως έτσι είναι. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε την τρίτη θέση».

Πάρης Χαριτωνίδης (ΑΣΕ Δούκα): «Θεωρώ ότι τα παιδιά πραγματικά κατάθεσαν την ψυχή τους στην άμυνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω απ όλα σας ομάδα είναι τα παιδιά να παίζουν ποιοτικό χάντμπολ. Η νίκη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Στόχος είναι να παίζουν σωστά και να το ευχαριστιούνται και να γίνουν σωστοί άνθρωποι μέσα από όλη αυτή τη διοργάνωση. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ