ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

"Show me the way" απόψε το βράδυ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | |
"Show me the way" απόψε το βράδυ στο Ναύπλιο
Η πολύ πετυχημένη πρότυπη εκδήλωση του Danaon Cup θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών και αθλητριών, καθώς αναγνωρισμένοι αθλητές, αθλήτριες και προπονητές θα βρεθούν μαζί τους για να συζητήσουν για το αγαπημένο μας άθλημα.

Γιώργος Ζαραβίνας, Δημήτρης Τζηράς  Γιώργος Μαστορογιάννης,Φραγκούλα Παπανικολάου, Αγνή Ζυγούρα και Νάνσυ Στρατάκη θα είναι όλοι τους εκεί, για να μιλήσουν με τα παιδιά, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΧειροσφαίρισηςInternational Handball Federation - IHF Dr. Hassan Mustafa, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αργολίδα και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις του μεγαλύτερου διεθνούς τουρνουά χειροσφαίρισης της Ελλάδας.

Στον χώρο του Φουγάρου θα υπάρχει επίσης απόψε περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (Όραμα Ελπίδας), για δειγματοληψία όσων ΕΝΗΛΙΚΩΝ επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με μουσική και τραγούδι ο Σίμος Γκάτσης μαζί με την μπάντα του, χαρίζοντάς μας μια άκρως διασκεδαστική βραδιά.

Όλη η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι μας Danaon Cup στο Youtube.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ