ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Έτοιμο το Κιάτο για την εκκίνηση στο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. |
Έτοιμο το Κιάτο για την εκκίνηση  στο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King
Αντίστροφη μέτρηση για έναν συναρπαστικό και σίγουρα ιδιαίτερα θεαματικό αγώνα τζετ σκι. Αύριο Σάββατο (14/07) το μεσημέρι θα δοθεί η εκκίνηση για το Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King, στην κεντρική παραλία του Κιάτο, το Σαββατοκύριακο (14-15 Ιουλίου).

Ο οικοδεσπότης Δήμος Σικυωνίων και ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) και οι συμμετέχοντες οδηγοί υπόσχονται ένα συναρπαστικό θεαματικό διήμερο στους δημότες του Κιάτου, όπως και οι επισκέπτες της πόλης που θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο και πρωτόγνωρο θέαμα.
Στους αγώνες θα πάρουν μέρος τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Ανάμεσά τους και οι τέσσερις οδηγοί που εκπροσώπησαν -με εντυπωσιακές εμφανίσεις- την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή (08/07) στο Βέλγιο. Δηλαδή οι Θόδωρος Λαδογιάννης, Γιώργος Ντουρουντάκης, Αντώνης Κόκας και Νίκος Φλώρος.

Επίσης ανάμεσα στους οδηγούς που έχουν δηλώσεις συμμετοχή στην διοργάνωση του Κιάτο είναι και οι Παντελής Πολίτης, Αντώνης Γατσούλας, Αλέξανδρος Αλαφραγκής, Δαυΐδ Δαβιδάκος, Μιχάλης Δημούσης, Στέφανος Ντουρουντάκης, Παύλος Χατζηκυριακού και άλλοι ακόμα.

«Όλοι οι δημότες του Κιάτο, αλλά και οι επισκέπτες και θα περάσουν από την πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν διαφορετικό και εντυπωσιακό αγώνα τζετ σκι, το Πρωτάθλημα Slalom King. Αξίζει όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να έρθουν να δουν αυτό το θέαμα. Και τους προσκαλούμε με την σιγουριά ότι θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) Παύλος Χριστόπουλος.
Οι αγώνες το Σάββατο (14/07) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:00 και την Κυριακή (15/07) θα διεξαχθούν από τις 11:00 έως τις 15:00, στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το Yialo Yialo Tantra, Κάτι Άλλο, Koo Koo.

Φυσικά και τις δύο μέρες θα γίνουν οι απονομές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. Το Σάββατο δε στις 20:00 τα τζετ σκι θα δέσουν στο private beach bar στο Marzi Boutigue Hotel στη παραλία Νεράντζα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ