ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “W” με συμμετοχή 130 φωτογράφων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. |
Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “W” με συμμετοχή 130 φωτογράφων
Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στις 8μμ, στο Φουγάρο στο Ναύπλιο, στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “W” από τη Φωτογραφική Ομάδα Meta Metapolis, έκθεση με ελεύθερη είσοδο, σε γένος θηλυκό και χαρακτήρα άκρως σαγηνευτικό… 

Πάνω από 130 φωτογράφοι , ανεξαρτήτως φύλου, μελετούν το φαινόμενο της γυναικείας φύσης. Μεγάλο μυστήριο που δίνει πνοή, χρώμα, ουσία και νόημα στη ζωή.

Η γυναίκα χαρακτηρίζεται συχνά ως καταστροφική και επικίνδυνη, την προσομοιάζουν με την φωτιά και την τρικυμισμένη θάλασσα. Άλλοι τη θεωρούν ασθενές, αδύναμο φύλο, κι άλλοι ως πολυμήχανο, πανούργο ον. Πόσα τραγούδια και ποιήματα έχουν γραφτεί, πόσα δάκρυα έχουν χυθεί για χάρη της.

Τα μέλη της φωτογραφικής παρέας του Metapolis, έρχονται να διερευνήσουν το μυστήριο της γυναικείας φύσης, και μοιράζονται με το κοινό τις σκέψεις και τις εικόνες τους για τη γυναίκα, ως σύμβολο, ως ταυτότητα, ως αίσθηση, ως εικόνα, ως φύση. Τετράγωνα καρέ, ευθυγραμμισμένα ως προς τη θεματική, αλλά με διαφοροποιημένη οπτική γωνία, παραθέτουν σκηνές ομορφιάς, καθημερινότητας, Lifestyle, επιτήδευσης, σαγήνης και προβληματισμού.

Στην έκθεση αυτή πρωταγωνιστεί η γυναίκα σε κάθε έκφανσή της.

Επιμέλεια Έκθεσης: Yiannis Yiannakopoulos, Konstantinos Kourtidis, Theo Veronikis
Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και με την υποστήριξη του Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας

Η έκθεση περιλαμβάνει περιεχόμενο που ενδέχεται να ενοχλήσει ή να σοκάρει κάποιους θεατές
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ