ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η Ομογενειακή Ομάδα των «Αγίων» στο δρόμο για το Wembley

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
Η Ομογενειακή Ομάδα των «Αγίων» στο δρόμο για το Wembley
Η Ομογενειακή Ομάδα των «Αγίων» (St. Panteleimon FC), έχοντας αναδειχθεί στην περσινή σεζόν 2017-18 Πρωταθλήτρια (εξ ου και το δεύτερο αστέρι στο σήμα της) στην Κατηγορία Α΄ της Λίγκας στην Κομητεία του Middlesex, πλέον προήχθη και την επόμενη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται στην Κατηγορία Premier της ίδιας Λίγκας. Αυτό θα είναι το 11ο σκαλοπάτι στην Πυραμίδα του Αγγλικού Ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Η νέα αυτή Κατηγορία θα είναι μια καινούργια πρόκληση για τους «Αγίους», αφού το Πρωτάθλημα θα έχει 16 δυνατές ομάδες, από τις οποίες μόνο η Πρωταθλήτρια θα προχωρήσει στην επόμενη κατηγορία. Το πρώτο παιχνίδι Πρωταθλήματος θα παιχτεί το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Η Ομάδα του Γιώργου Φραντζέσκου έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της. Αρκετοί παίχτες δοκιμάζονται. Μερικοί έχουν ξεχωρίσει και σύντομα θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, με την Ομάδα των «Αγίων».
Μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση είναι πως η St. Panteleimon FC έγινε πανηγυρικά δεκτή στη μεγάλη Αγγλική Διοργάνωση Κυπέλου που ονομάζεται FA Vase Cup. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι «Άγιοι» θα λάβουν μέρος την εν λόγω Διοργάνωση. Είναι, επίσης η πρώτη φορά που μια Ελληνική Ομάδα θα αγωνισθεί στο FA Vase Cup της Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Διοργάνωση αυτή θα αγωνισθούν 638 ομάδες από όλη την Αγγλία. Ο τελικός αυτού του Κυπέλου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2019 στον Εθνικό Στάδιο της Αγγλίας, το ονομαστό Wembley Stadium!!!

Ο πρώτος αγώνας των «Αγίων» για το FA Vase Cup θα είναι εντός έδρας, για τον πρώτο προκριματικό γύρο, εναντίον της Holmer Green, στις 1 Σεπτεμβρίου. Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ομάδας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ