ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ισόπαλοι 1-1 ο Παναρκαδικός με την Ενωση Λέρνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | |
Ισόπαλοι 1-1 ο Παναρκαδικός με την Ενωση Λέρνας
Παναρκαδικός και Ένωση Λέρνας Αργολίδας, αναδείχθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Αυγούστου, στην Τρίπολη, ισόπαλοι με 1-1, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο κομμάτι, ο αγώνας, έγινε πιο σκληρός, αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δυνατό, μακρινό σουτ του Τριανταφύλλου, σε φάση που φέρνουν ευθύνη τα αμυντικά χαφ, αλλά και ο τερματοφύλακας.

Στο 38ο λεπτό, ο Παναρκαδικός ισοφάρισε με ωραίο, διαγώνιο σουτ του νεαρού Μουλιάτου, σε όμορφη μπροστινή πάσα-τρύπα του Τσιώλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες (ήταν το 2ο φιλικό τους παιχνίδι) ήτανκαλύτεροι, ωστόσο, το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού σε 3-4 καλές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας (Κασκαντάμης) της Ένωσης Λέρνας, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε με τους Ψυχογιό, Μπινιώρη, Καναβέτα, Νάνο, Σεντεμέντε, Λυμπερόπουλο Δ., Τσιώλη, Λυμπερόπουλο Ν. , Μουλιάτο, Νικολάου, Γεωργόπουλο.

Στην πορεία του αγώνα έπαιξαν και αρκετά άλλα παιδιά.

Η Λέρνα (νεοφώτιστη ομάδα Γ Εθνικής) που έδωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κασκαντάμη, Παπαγεωργόπουλο, Πίτρης, Κάπλατζη, Σελή, Φλεβάρη, Αρσενιάδη, Παπουτσή, Σαλταπίδα, Τριανταφύλλου, Ταραντίλη. Έπαιξαν, βέβαια και άλλοι παίκτες της αποστολής.

• Το δυσάρεστο και ανησυχητικό γεγονός της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο του ικανού και ποιοτικού Νάνου (Παναρκαδικός). Ευχή όλων είναι, να μην είναι κάτι το σοβαρό και ο ικανός αυτός αμυντικός, σύντομα να είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά.

* Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Κουτσοπόδι Αργολίδας,Παναργειακός και Ασπρόπυργος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ