Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Αδιανόητο: Μητέρα ξέχασε το 10χρονο παιδί της στο πλοίο για Σαντορίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |
Αδιανόητο: Μητέρα ξέχασε το 10χρονο παιδί της στο πλοίο για Σαντορίνη
 Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, όλα έγιναν εχθές το πρωί, όταν στο πλοίο το οποίο απέπλευσε νωρίς το πρωί, από το λιμάνι του Ηρακλείου, επιβιβάστηκε μια μητέρα με τον 10χρονο γιο της με τελικό προορισμό την Σαντορίνη.

Όταν το σκάφος έφτασε στο λιμάνι της Θήρας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η μητέρα αποβιβάστηκε από το πλοίο χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν είναι δίπλα της ο δεκάχρονος γιος της, ο οποίος είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Έπειτα από δέκα λεπτά, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο, με τον δεκάχρονο επιβάτη που ταξίδευε πλέον μόνος του. Το σοκ για την μητέρα αλλά και για το ανήλικο παιδί, όταν αντιλήφθηκαν έπειτα από λίγη ώρα ότι ο ένας δεν βρισκόταν στο πλάι του άλλου, ήταν μεγάλο.

Η μητέρα απευθύνθηκε στις Αρχές και έπειτα σε συνεννόηση με το πλήρωμα του πλοίου ήρθε σε επικοινωνία με τον γιο της και τον καθησύχασε.

Το προσωπικό του πλοίου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού φρόντιζε να βρίσκεται δίπλα στον ανήλικο, ενώ σήμερα η μητέρα υποδέχτηκε το γιο της στο λιμάνι της Θήρας.

Πηγή: Flashnews.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ