ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

11ος Ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
11ος Ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας 2018
Στην μνήμη του εμπνευστή των αγώνων Ιατρού Χρήστου Ι. Σκορδή, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με τη συμμετοχή της κοινότητας Κοιλάδας, της ποδηλατικής ομάδας του Συλλόγου ΔΙΟΜΗΔΗΣ Άργους, της εκκλησίας της Κοιλάδας του συλλόγου Φραγχθι και του ΑΟΚ Κρανιδιου διοργανώνει τους 11ους ποδηλατικούς αγώνες την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΘΡΟ 1:
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου συνολικής απόστασης:
45 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 09:30πμ.
18 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:00πμ.
3,5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:10πμ. (παιδικός αγώνας)
Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκεται στην ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας.
• Η διαδρομή των 45 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας - δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κρανίδι - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Ερμιόνη - αριστερά στην τελευταία διασταύρωση Πετροθάλασσας προς Πόρτο Χέλι - δεξιά στην κεντρική οδό Πορτοχελίου-Κόστας προς Πόρτο Χέλι - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Πορτοχελίου προς Κρανίδι - αριστερά στην περιφερειακή οδό Πορτοχελίου-Κρανιδίου (ανάβαση περιφερειακού) - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Κοιλάδα - αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.

• Η διαδρομή των 18 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας προς Κρανίδι - αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Φούρνους - αναστροφή μέσα στο χωριό των Φούρνων - δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα (πίσω δρόμος) - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.

• Η διαδρομή του παιδικού αγώνα των 3,5 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας - αριστερά προς εκκλησία Αγίου Δημητρίου - αναστροφή στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.

ΑΡΘΡΟ 2:
Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π.
ΑΡΘΡΟ 3:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αθλητές πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα : https://docs.google.com/…/1mbtwgRvn0SdP5c-oJDVTad…/viewform…
Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν σχετική εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου και να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών που αφορά την προστασία της ασφάλειας των αθλητών. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για το αγώνισμα.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.
ΑΡΘΡΟ 4:
Κατηγορίες αγώνα 48 χιλιομέτρων:
1κατηγορία 10-40 ετων
2 κατηγορια 41-100 ετων
Κατηγορίες αγώνα 18 χιλιομέτρων:
3 πρώτοι 3 πρώτες
Κατηγορίες αγώνα 5 χιλιομέτρων:
Τα τρια πρωτα αγορια και πρωτα τρια κοριτσια

ΑΡΘΡΟ 6:
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
ΑΡΘΡΟ 7:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΠΑΘΛΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας Χρυσό κύπελλο
2ος » Αργυρό κύπελλο
3ος » Χάλκινο κύπελλο
ΑΡΘΡΟ 8:
Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 45 χιλιομέτρων είναι 10 ευρώ, για τον αγώνα των 18 χιλιομέτρων είναι 10 ευρώ ενώ για τον παιδικό αγώνα οι συμμετοχές είναι δωρεάν.
Έγγραφες θα γίνονται και στα γραφεία της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Ερμιονίδος πληροφορίες στο τηλ 2754360001
ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
https://docs.google.com/…/1mbtwgRvn0SdP5c-oJDVTad…/viewform…

Για να διευκολυνθεί η οργάνωση των λιστών εκκίνησης και ο συγχρονισμός των chips, οι εγγραφές για τους αγώνες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οπωσδήποτε μέχρι τις 11/10/2018 καθώς επίσης και τα χρήματα να έχουν κατατεθεί στον παρακάτω λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς: 6309040030967
iban: GR7101713090006309040030967
Στην κατάθεση γράφετε ως αιτιολογία το όνομα του αθλητή και σας στέλνουμε εντός λίγων ημερών ένα e-mail με την επιβεβαίωση ότι η συμμετοχή σας ολοκληρώθηκε.
Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή την Κυριακή από τις 8.00 π.μ μέχρι και τις 9.45 π.μ και θα εξυπηρετεί μόνο ήδη εγγεγραμμένους αθλητές .
Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής/πληρωμής θα δίνονται σε κάθε αθλητή τα διακριτικά νούμερα και τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Τόπος παράδοσης φακέλου αθλητών που περιέχει την απόδειξη πληρωμής το τεχνικο μπλουζακιψκαι το νούμερο αθλητή η αλλιώς «bip number» θα είναι μέχρι και την Παρασκευή 12/10/2018 τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: -2754360001-60030 ώρες γραφείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ