ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκε το 11ο Τουρνουά Τένις "Open Athlisis Cup 2018 Men & Women"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε το 11ο Τουρνουά Τένις "Open Athlisis Cup 2018 Men & Women"
Μετά από 25 ημέρες συνεχούς αγωνιστικής δράσεις στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club ολοκληρώθηκε το “Open Athlisis Cup Men & Women 2018”, το μεγαλύτερο τουρνουά τένις στην Αργολίδα και ένα από τα μεγαλύτερα Open τουρνουά τένις της Πελοποννήσου με την συμμετοχή 90 αθλητών και αθλητριών.

Διεξήχθησαν κοντά στις 100 αναμετρήσεις για τις 8 κατηγορίες του τουρνουά και η διοργάνωση έφτασε στο τέλος με ένα παιχνίδι - γιορτή, αντάξιο της διοργάνωσης, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος.

Ειδικότερα, την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ο τελικός της κατηγορίας ανδρών 14-34 ανάμεσα στον Σταύρο Παπαβασιλείου και τον Χρήστο Τσιλιμπή, με την παρουσία του Γιάννη Μαυρίδη ως Διαιτητή Καρέκλας και την πολύτιμη βοήθεια των παιδιών της Ακαδημίας μας τα οποία ήταν τα ball kids του τελικού.

Το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το Open Athlisis Cup 2018, το οποίο τίμησαν με την συμμετοχή τους τα μέλη του club, αρκετοί φίλοι και φίλες του αθλήματος από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου και με την καθημερινή παρουσία τους πάρα πολλοί λάτρεις του αθλήματος, οι οποίοι παρακολούθησαν αξιόλογο τένις.

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί το τρίτο χρονικά τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters Series, μιας σειράς δηλαδή τουρνουά που διοργανώνουν το Athlisis Tennis Club, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο Ο.Α. Ξυλοκάστρου "ο Σύθας" και ο Ο.Α. Καλαμάτας. Από τα τέσσερα τουρνουά που διοργανώνουν οι 4 αυτοί όμιλοι θα προκύψουν οι καλύτεροι 8 άνδρες και γυναίκες βάσει βαθμολογίας, οι οποίοι θα κλείσουν την χρονιά με ένα τουρνουά Masters .
Στο 11ο Open Athlisis Cup Men & Women 2018, λοιπόν, πήραν μέρος λάτρεις του τένις από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας (Άργος, Ναύπλιο), καθώς και από τον Πόρο, την Μεγαλόπολη, την Τρίπολη, την Καλαμάτα και την Κόρινθο, πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε 8 κατηγορίες, τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα των οποίων μπορείτε να δείτε στο www.athlisistennisclub.com, ενώ οι νικητές και οι νικήτριες σε όλες τις κατηγορίες έχουν ως εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 14-34 :

1η Νικήτρια ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ

2η Νικήτρια ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ

3η Νικήτρια ΔΕΛΗ ΜΑΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 35+ :

1η Νικήτρια ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΝΝΑ

2η Νικήτρια ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

3η Νικήτρια ΚΑΤΣΑΛΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΑΝΔΡΕΣ 14-34 :

1ος Νικητής ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

2ος Νικητής ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3ος Νικητής ΤΖΙΝΗΣ/ΤΟΥΝΤΑΣ ( εκκρεμεί)
ΑΝΔΡΕΣ 35-44 :

1ος Νικητής ΣΚΟΥΡΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

2ος Νικητής ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

3ος Νικητής ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΣ 45+ :

1ος Νικητής ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2ος Νικητής ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

3ος Νικητής ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ :

1ες Νικήτριες ΔΕΛΗ ΜΑΡΑ / ΤΣΙΛΙΜΠΗ ΜΙΡΚΑ

2ες Νικήτριες ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ / ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΚΗ
ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ :

1οι Νικητές ΤΖΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ / ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2οι Νικητές MEYER ΝΙΚΟΣ / ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ :

1οι Νικητές ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ / ΤΖΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

2οι Νικητές ΔΕΛΗ ΜΑΡΑ / ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Κατά την διάρκεια του τουρνουά μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες μια αναμνηστική μπλούζα της διοργάνωσης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έλαβαν μια έκπτωση 30% σε αθλητικά προϊόντα της βιτρίνας του club και άλλη μια έκπτωση 30% για μια παραγγελία μέχρι 31/8 στις αρχικές τιμές των προϊόντων του E-TENNIS, το οποίο επίσης ευχαριστούμε για την στήριξη της διοργάνωσης.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε στον "Κήπο Athlisis" πάρτι με τις απονομές των επάθλων στους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και κληρώσεις των δώρων , προσφορά των Υποστηρικτών του τουρνουά, για όλους τους συμμετέχοντες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, τα μέλη του Athlisis Tennis Club, τα οποία στήριξαν την διοργάνωση με συμμετοχές, με καθημερινή παρουσία και εθελοντική προσπάθεια, καθώς επίσης και όσους και όσες επισκέπτονταν καθημερινά τις εγκαταστάσεις μας για να παρακολουθήσουν συναρπαστικά παιχνίδια.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του τουρνουά και να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την εταιρία “STIHL” και τον Νίκο Σταυρόπουλο, το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών και τενιστικών ειδών “E-TENNIS” , την εταιρία TRETORN , το μεσιτικό γραφείο SKOURAS REAL ESTATE, τα τριαντάφυλλα Άργους «ROSA», τα παγωτά «PROVIO», τα ταπητοκαθαριστήρια ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, την «ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ», τα ελαιόλαδα «ΑΡΓΟΛΙΣ», τα ΕΛΤΑ COURIER, το γραφείο VESS - Αρχιτεκτονικά Έργα, τα ηχοσυστήματα του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ για την εξαιρετική δουλειά στις αναμνηστικές μπλούζες του τουρνουά και τον ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟ για την επιμέλεια των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις ιστοσελίδες του τουρνουά.
Τέλος, μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους δωροθέτες της κλήρωσης για τα πολλά δώρα που προσέφεραν και πιο συγκεκριμένα στους : κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Άργους, ΚΙΝΤΗΣ BIKES, LOVE4SHOES, ZOUZOULAS, SENSIA, ΜΕΖΕΔΟΚΗΠΟΣ, ASTRO, ΑΨΕΝΤΙ BAR, AXXESS ACCESSORIES, FOTA-FOTA.GR, και το Φροντηστήριο Αγγλικής Γλώσσας της Κατερίνας Κλειάσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ