ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ο Ναυπλιώτης Βαγγέλης Καζάν μας το έδειξε από το 1984 γιατί θα χρεοκοπούσαμε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. |
Ο Ναυπλιώτης Βαγγέλης Καζάν μας το έδειξε από το 1984 γιατί θα χρεοκοπούσαμε (βίντεο)
 Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε τώρα την έχουν χρεοκοπήσει από παλιά. Σχέδιο καλά ενορχηστρωμένο δεκαετίες τώρα... Η προσχεδιασμένη διάλυση την Εθνικής μας οικονομίας περιγράφεται με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο στην ταινία μεγάλου μήκους του Θόδωρου Μαραγκού "Τι εχουν να δουν τα μάτια μου" παραγωγής 1984 και με πρωταγωνιστή τον Ναυπλιώτη Βαγγέλη Καζάν.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την ταινία, που για εμάς εδώ στην Αργολίδα είναι πολύ γνώριμο τουλάχιστον στους παλιότερους:
Τέσσερις παιδικοί φίλοι παρόλο που τους χώρισε η ζωή εν τούτοις ξαναβρίσκονται μετά απο χρόνια.Ο ένας είναι αγρότης και πετάει τα αγροτικά του προιόντα στις χωματερές. Ο άλλος είναι εργάτης οπου λόγο ειδίκευσης η εργασία του δηνάμωσε το ένα χέρι ενώ το άλλο έμεινε ατροφικό.Κι ο τρίτος ο μικροαστός συνθλίβεται απο τον ανταγωνισμό. Αποφασίζουν να ψηφίσουν τον τέταρτο φίλο που είναι δικηγόρος και κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα της αλλαγής μπας και έρθουν καλλίτερες μέρες. Πρωταγωνιστουν: Κώστας Τσάκωνας,Βαγγέλης Κάζαν,Πέτρος Ζαρκάδης,Μπέτυ Κλώνια,Κάτια Αλεξάντρου.

Παρακάτω ολόκληρη η ταινία:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ