ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Συνεχίζεται το 30o Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | |
Συνεχίζεται το 30o Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου 2018
 Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο Όμιλος για την Μελέτη, Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού (ΟΜ.Ε.ΔΙ.ΠΟ.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας και την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου.

Κυριακή 12 Αυγούστου
– Ο Ρώσος πιανίστας Δρ. Βαλερί Ισμαγκίλοβ, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, θα πραγματοποιήσει ρεσιτάλ πιάνου με έργα ρώσων συνθετών όπως Balakirev, Tchaikovsky, Skriabin,Rachmaninoff κ.α. ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη ζωή και την τέχνη του Έλληνα πιανίστα Δημήτρη Μαρή.

Δευτέρα 13 Αυγούστου – Η σοπράνο crossover και συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη, παρουσιάζει το «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», μια μοντέρνα όπερα βασισμένη στο πρόσφατο επιτυχημένο ομότιτλο βιβλίο της. Συμμετέχουν επίσης η μέτζο σοπράνο Κατερίνα Μποτώνη και η σοπράνο Γιούλη Φιλιππίδου. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, η νομικός και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος) Άρτεμις Χατζή θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Τα πλαστικά: φίλος ή εχθρός;».



Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι ο Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου (Σ.ΦΙ.Π.) και τα Ελευσινιακά Πλαστικά-Αφοί Μαραγκού Ο.Ε.

Χορηγός επικοινωνίας: ALPHA Tv
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ