ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ευχαριστίες της Διευθύντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | |
Ευχαριστίες της Διευθύντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Ως διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου επιθυμώ να σας εκφράσω τις ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες για τις διαρκείς και άοκνες προσπάθειες που καταβάλετε για την υποστήριξη και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.


Οι προσπάθειες αυτές, οι οποίες συνεχίστηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, θα έχουν ως αποτέλεσμα με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, οι μικροί μαθητές μας και οι οικογένειές τους να αντικρύσουν ένα αναμορφωμένο και ποιοτικά αναβαθμισμένο σχολικό διδακτήριο.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, στην ιστορική συνοικία της Πρόνοιας, στεγάζει κάθε χρόνο περίπου 250 μαθητές. Στόχος του συλλόγου διδασκόντων και εμένα προσωπικά, είναι η διαρκής βελτίωσή μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας σύγχρονες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσα σε ένα ποιοτικό και λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους και θα θέτει τις βάσεις για την εξέλιξη τους, φέρνοντάς τους σε επαφή με τον κόσμο της γνώσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Είναι σημαντικό για εμάς ότι σε αυτόν τον αγώνα σας βρίσκουμε αρωγό και συμπαραστάτη. Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και η Σχολική Επιτροπή του Δήμου, δείχνετε ιδιαίτερη ευαισθησία και αμείωτο ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση ενός ευχάριστου και ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος, αντιλαμβανόμενοι την τεράστια σημασία της εξωτερικής διάστασης της σχολικής κουλτούρας στην αποτελεσματικότητα του σχολικού οργανισμού. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται φέτος στο σχολείο μας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, ότι όχι μόνο ως Δήμαρχος αυτής της πόλης, αλλά και ως εκπαιδευτικός, μοιράζεστε μαζί μας το όραμα για ένα καλύτερο σχολείο.

Με τιμή

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
Χρύσα Β. Σαββάκη M.Ed

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ