ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Συγκινητικές στιγμές στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Συγκινητικές στιγμές στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο Ναύπλιο
 Με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στην προβλήτα του Φάρου στο λιμάνι Ναυπλίου το διήμερο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από όλη την Ελλάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων.
Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν χορούς από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Συγκίνηση προκάλεσε το πανό από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας που άνοιξε την παρουσίαση τους η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των θύματων των προσφάτων πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.
Στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τα μέλη των χορευτικών Συλλόγων και τον κόσμο και τόνισε πως ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοδοξεί να το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ναύπλιο να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο και να γίνει σημείο συναντησης χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.
Συμμετείχαν, το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Ερωτόκριτος», Σχολή Χορού Παναγιώτης Κατσίκης, Χορευτικός Σύλλογος «Φαέθων» Κέρκυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας «Η Αραπίτσα» και η Χορευτική Ομάδα του Σωματείου Φίλων του ΠΛΙ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ