ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Στην Αμάρυνθο οι αγώνες κυπέλλου τζετ σκι 4-5 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
Στην Αμάρυνθο οι αγώνες κυπέλλου τζετ σκι 4-5 Αυγούστου
Σε ρυθμούς Κυπέλλου τζετ σκι ζει η Αμάρυνθος. Όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (04-05/08) στην όμορφη Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας. Οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος έχουν δηλώσει συμμετοχή και είναι έτοιμοι να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα και να δώσουν συναρπαστικές μάχες για το βάθρο.

«Με μεγάλη χαρά η παραθαλάσσια κωμόπολή μας, η Αμάρυνθος, θα φιλοξενήσει μια κορυφαία, καλοκαιρινή εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην γραφική αυτή Πόλη του Δήμου μας το προσεχές Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου. Αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος 2018 στον μηχανοκίνητο θαλάσσιο αθλητισμό, αγώνεςJet Ski, με την συμμετοχή όλων των κορυφαίων οδηγών».

Δηλώσεις της Δημάρχου του Δήμου Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ που συμπλήρωσε: «Η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας επέλεξε για πρώτη φορά την όμορφη Αμάρυνθο, την ενέταξε στο αγωνιστικό της πρόγραμμα, και έτσι θα απολαύσουμε όλοι ένα εντυπωσιακό, συναρπαστικό υπερθέαμα στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από την κεντρική παραλία της Αμαρύνθου.
Ο Δήμος Ερέτριας στηρίζει τους αγώνες, προβάλει την εκδήλωση και ευχαριστεί την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρύνθου για την πρωτοβουλία και τους συμμετέχοντες αθλητές που θα προσφέρουν το μοναδικό αυτό υπερθέαμα».

Οικοδεσπότης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 είναι ο Δήμος Ερέτριας και η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ με το ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας και τον πρόεδρό του Νίκο Μεταξά να έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου που είχε την ιδέα και την υλοποιεί σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ).

«Θέλουμε να έχουμε εκδηλώσεις στην πόλη μας και το Κύπελλο του τζετ σκι ήταν μια πολύ καλή ιδέα που την είχαμε ως σύλλογος και την υλοποιούμε. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες να περάσουν ένα όμορφο διήμερο με πολύ θέαμα. Άλλωστε το παρών θα δώσουν όλοι οι πρωταθλητές του αθλήματος», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου Βασίλης Παπαγγελής.

Μέγας χορηγός είναι το ΚΤΕΟ Μπέκος, μεγάλοι χορηγοί οι Los Amigos Family Bar, Smilakos Bakery Café, Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια, Germanos Αμαρύνθου, Ουζερί Θοδωρής και χορηγοί οι Μίνι Μάρκετ, Central Café, Ψαροταβέρνα Λιμανάκι, Podaras Service, Ελαστικά Κατσής, Ψητοπωλείο Τσιμπούκης, Βάρκα Γυαλό Café, Laluna Beach Bar, Cavo Amarynthos Beach Bar, Paragelis Racing.

Οι αγώνες το Σάββατο (04/08) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00 με τις απονομές στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, ενώ την Κυριακή (05/08) θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας. Και τις δύο ημέρες θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη από το Sportaltv.gr. 
 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ