ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Με επιτυχία έκλεισε το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 μ.μ. |
Με επιτυχία έκλεισε το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια που ξεκίνησε το 2014 έφτασε πλέον αισίως να μετατραπεί σε Φεστιβάλ και να διανύει πλέον τον 5ο του χρόνο του, χάρις στο μεράκι των εμπνευστών του και τη συνεχή προσπάθεια του Δήμου Ναυπλίου.
Φέτος η οργανωτική επιτροπή εισήγαγε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό Μπουζουκιού για ηλικίες 8-16 και 17-30 ετών για ερασιτέχνες, ενώ οι επαγγελματίες θα αξιολογηθούν διαφορετικά.
Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Σωτήρης Μανός αναφέρθηκε στην συμβολή του φεστιβάλ Μ. Χιώτης στην μουσική παιδεία της περιοχής και στις επιδράσεις του στην τοπική πολιτιστική δημιουργία.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Αυγούστου με τον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας Μπουζουκιού και έκθεση με χειροποίητα βιολιά του Κώστα Ξυπολιά και λαϊκά όργανα του Δημήτρη Δάρρα , καθώς και Φιγούρες Καραγκιόζη του Ναυπλιώτη Γιάννη Κόκκορη.
Το φεστιβάλ έκλεισε με απονομές βραβείων στους νικητές του Διαγωνισμού και την συναυλία του Μιχάλη Παούρη με την ορχήστρα του το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου.
Στο 5ο μουσικό φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος που στον χαιρετισμό του ανέφερε πως η Πρόνοια μπορεί να μην έχει τουριστικό ενδιαφέρον έχει όμως πολιτιστικό ενδιαφέρον και ο Δήμος Ναυπλιέων επενδύει στην ανάδειξή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ