ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πρόβλημα στο αναισθησιολογικό τμήμα της Ν.Μ. Ναυπλίου - Μια αναισθησιολόγος κάνει βάρδια στο Ναύπλιο και στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | | |
Πρόβλημα στο αναισθησιολογικό τμήμα της Ν.Μ. Ναυπλίου - Μια αναισθησιολόγος κάνει βάρδια στο Ναύπλιο και στην Τρίπολη
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αναισθησιολογικό τμήμα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Τα ήδη μεγάλα λειτουργικά προβλήματα του αναισθησιολογικού τμήματος της νοσηλευτικής μονάδας, Ναυπλίου επιτείνονται ακόμη περισσότερο καθώς η μόνη αναισθησιολόγος και υπεύθυνη του τμήματος που απομένει να υπηρετεί (με έναν επικουρικό, ο οποίος μέχρι τις 3/9 θα βρίσκεται σε άδεια) ενώ εφημερεύει Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στο Ναύπλιο, καλείται με έγγραφο του Υποδιοικητή Νοσηλευτικής Μονάδας να εφημερεύσει και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στη νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου και με αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα που έχω επισημάνει με άλλες σχετικές παρεμβάσεις μου, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και μάλιστα εν μέσω της τουριστικής περιόδου όταν η επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή είναι μεγάλη.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Τι άμεσες συγκεκριμένες δράσεις θα αναλάβει για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του αναισθησιολογικού τμήματος της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ