ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Το τρίτο χρυσό στην Ελλάδα από την Βούλα Παπαχρήστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | |
Το τρίτο χρυσό στην Ελλάδα από την Βούλα Παπαχρήστου
Τρίτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βερολίνο με την μεγάλη αδικημένη από την ΕΟΕ, αλλά «ψυχάρα», αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου να κατακτά την πρώτη θέση στον τελικό του τριπλούν!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 14.60μ πήρε το χρυσό!

Πιστοποιώντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν τους τελευταίους μήνες, πραγματοποίησε το άλμα στα 14.60 μ., καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Με αυτό το άλμα η 29χρονη αθλήτρια ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της τη φετινή σεζόν, ενώ είχε και τέσσερις άκυρες προσπάθειες.

Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό γύρο (14.49 μ.) μεταξύ των αθλητριών που πέρασαν στον τελικό του αγωνίσματος.


Η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια που το 2012 αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου με απόφαση της ΕΟΕ για ένα της… tweet, που χαρακτηρίστηκε «ρατσιστικό» («Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό») και κυνηγήθηκε ανηλεώς, αλλά δεν λύγισε.

Η γεννημένη στις 17 Απριλίου του 1989 στην Αθήνα Βούλα Παπαχρήστου ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από την ηλικία των εννέα χρόνων. Ξεκίνησε με την ενόργανη, συνέχισε με το μήκος αλλά την κέρδισε το τριπλούν.

Η πρώτη της διάκριση ήρθε το 2008, όταν κατετάγη τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων/Νεανίδων. Ενα χρόνο αργότερα, το 2009, διακρίθηκε διπλά, τόσο στους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου πήρε το χάλκινο μετάλλιο, όσο και στους Πανευρωπαϊκούς Νέων όπου απέσπασε το χρυσό. Πρώτη κατετάγη και στους Πανευρωπαϊκούς Νέων του 2011, χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε το χρυσό και στη Σούπερ Λίγκα.

Λίγο πριν αποκλειστεί είχε δηλώσει: «Αυτή η χρονιά είναι ταγμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με τον προπονητή μου είμαστε προσεκτικοί και θέλουμε να τελειοποιηθούμε σε όλα τα στοιχεία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έπειτα από τόσα χρόνια και πολύ δουλειά είδα ότι όσο μεγαλώνω είναι αρκετά δύσκολο, λόγω του σχολείο και των υποχρεώσεων, αλλά τελικά οι προσπάθειες έπιασαν τόπο, αφού θα αγωνιστώ στην Ολυμπιάδα».

Από τότε εργάστηκε σκληρά για να αποδείξει ότι την είχαν αδικήσει και παρά το σοκ που την κράτησε για δύο χρόνια σε χαμηλά επίπεδα, κατάφερε με πίστη και επιμονή και ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες. Και νίκησε!

Διαβάστε περισσότερα: http://kataggeilte.blogspot.com/2018/08/blog-post_615.html#ixzz5NqxrkIet
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ