ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα: Δεσμευτήκαμε, πετύχαμε, συνεχίζουμε. Το Ναύπλιο απολαμβάνει πια καθαρό, πόσιμο νερό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. | |
 Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα: Δεσμευτήκαμε, πετύχαμε, συνεχίζουμε. Το Ναύπλιο απολαμβάνει πια καθαρό, πόσιμο νερό
Τι πιο ωραίο για μια Δημοτική Αρχή, απ’ το να μπορεί να κοιτάει τους Δημότες της στα μάτια επιδεικνύοντας έμπρακτα πως ξέρει να τιμάει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντί τους!!! 

Και μαζί με τη Δημοτική Αρχή αυτή η χαρά να μοιράζεται σε όλους μας που παλέψαμε και καθημερινά παλεύουμε στο πλευρό της για να κάνουμε το Δήμο Ναυπλιέων έναν τόπο για να ζούμε και να δημιουργούμε, προοπτική και ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας..Τα προβλήματα που κληρονόμησε αυτή η Δημοτική Αρχή σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού στο Δήμο μας πολλά και γνωστά σε όλους μας, εδώ ζούμε. 

Εξάλλου όλοι θυμόμαστε την έντονη κριτική που παλαιότερα είχε ασκήσει προς το Δήμο Ναυπλίου το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) για την ποιότητα του πόσιμου νερού στην περιοχή μας. Σύμφωνα πάντα με το ΠΑΚΟΕ λοιπόν οι πρόσφατες μετρήσεις (σχετικοί πίνακες έχουν δημοσιευθεί στο έντυπο του Ιουνίου 2018 του Κέντρου) που έγιναν σε Ναύπλιο και Τολό επιβεβαιώνουν την απόλυτη καταλληλότητα του πόσιμου νερού στην περιοχή.

Τα προβλήματα σε κάποιες λίγες περιοχές του Δήμου μας εξακολουθούν να υπάρχουν και φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης, η οποία όμως πια είναι πολύ κοντά. Και οι τελευταίες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ επιβεβαιώνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την υψηλού επιπέδου, τεχνικά και επιστημονικά, δουλειά που γίνεται από τη ΔΕΥΑΝ τα τελευταία χρόνια.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που και σε αυτόν τον τομέα είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας, είμαστε πολύ υπερήφανοι που καθημερινά κερδίζουμε την μάχη για έναν καλύτερο Δήμο, που μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ