ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Αίγινα - Πρόσκρουση άλλου σκάφους στα βράχια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. |
Εισροή υδάτων σε σκάφος στην Αίγινα - Πρόσκρουση άλλου σκάφους στα βράχια
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για εισροή υδάτων στο Τ/Ρ – Α/Ψ σκάφος «ALBATROS OF HUMBLE» Ν.Λ. 407, το οποίο βρισκόταν στο λιμένα Μεγαλοχωρίου νήσου Αγκιστρίου.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , το Κ/Δ-Ε/Π ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι – RESCUE'' T.A. 203, καθώς και ιδιώτης δύτης, ενώ Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ν. Αγκιστρίου έσπευσε στο σημείο και προέβη στην απάντληση των υδάτων.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση,απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ALBATROS OF HUMBLE» μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Επίσης  απογευματινές ώρες χθες, προσέκρουσε το εκμισθούμενο μηχανοκίνητο σκάφος «ΑΝΝΑ» Σ. Αίγινας 431, με δύο επιβαίνοντες σε βράχια στο λιμένα Λεοντίου βορειοδυτικά νήσου Αίγινας.

Οι δύο  επιβαίνοντες εξήλθαν από το σκάφος καλά στην υγεία τους, ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσε το Κ/Δ-Ε/Π ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι – RESCUE'' T.A. 203, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το «ΑΝΝΑ» στο λιμάνι της Αίγινας 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ