ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Με επτά γκολ η Ερμιονίδα διέσυρε την Δάφνη Δαφνώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | | |
Με επτά γκολ η Ερμιονίδα διέσυρε την Δάφνη Δαφνώνα
 Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ερμιονίδα για την νέα αγωνιστική χρονιά επικρατώντας της Δάφνης Δαφνώνα Χίου με σκορ 7-1 για το κύπελλο Ελλάδας . 

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Από την ομάδα της Ερμιονίδας δεν υστέρησε κανείς , ενώ από την ομάδα της Δάφνης ξεχωρίσαμε τον 22χρονο επιθετικό Λάμπρο Τριανταφύλλου ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στην ομάδα της Δάφνης προερχόμενος από τον Ηλυσιακό. Δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες στο 5΄και στο 82΄λεπτό ενώ στην Τρίτη του προσπάθεια στο 91΄λεπτό πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

-Στο 5΄λεπτό σουτ του Τριανταφύλλου για τους φιλοξενούμενους η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη.

-Στο 8΄λεπτό εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρέλη.
-Στο 9΄λεπτόσούτ του Τριμπόνια απέκρουσε ο Μαυρέλης
-Στο 11΄λεπτό η Ερμιονίδα ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αρβανιτάκη μέσα στην περιοχή.
-Στο 15΄λεπτό δυνατό σουτ του Αρβανιτάκη η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και έφυγε κόρνερ.
-Στο 19΄λεπτό σουτ του Τριμπόνια μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Μαυρέλης.
-Στο 21΄λεπτό δυνατό σουτ του Αρβανιτάκη η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μαυρέλη.
-Στο 27΄λεπτό ΓΚΟΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Παλαιοπάνος μέσα από την περιοχή σούταρε και απέκρουσε προσωρινά ο Μαυρέλης και στην επαναφορά ο Γιαννιώτης μέσος με νέο σουτ άνοιξε το σκορ 1-0
-Στο 34΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια ο Μαυρέλης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε
-Στο 35΄λεπτό ΓΚΟΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Κασαπίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μακρίδης σαν σε προπόνηση με πλασέ έκανε το 2-0.
-Στο 47΄λεπτό σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Μακρίδη στο δεύτερο δοκάρι , η μπάλα χτύπησε στον τερματοφύλακα της Δάφνης και έφυγε κόρνερ.
-Στο 49΄λεπτό ΓΚΟΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Αρβανιτάκης ελίχτηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαυρέλη για να γίνει το 3-0.
-Στο 53΄λεπτό σέντρα ακριβείας του Σαμαρά στον Παλαιοπάνο στο σημείο του πέναλτι πλασέ και 4-0.
-Στο 57΄λεπτό σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Αρβανιτάκη στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
-Στο 72΄λεπτό ΓΚΟΛ για της Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας ανατράπηκε από τον Τομάζος και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» για να γίνει το 5-0.
-Στο 82΄λεπτό ο Τριανταφύλλου σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Στεφανίδης έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.
-Στο 87΄λεπτό ΓΚΟΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Αρβανιτάκης βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Μαυρέλη για να γίνει το 6-0.
-Στο 91΄λεπτό ΓΚΟΛ για την Δάφνη όταν ο Τριανταφύλλου σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανίδη για να γίνει το 6-1.
-Στο 93΄λεπτό ο Γεωργακόπουλος ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Δάφνης και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για να γίνει το τελικό 7-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Λιάρος με βοηθούς τον Κων/νο Καφετζόπουλο και τον Παναγιώτη Παναγάκος από την Λακωνία.

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Σαμαράς, ( 73΄Βασιλέρης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος ( 63΄Γεωργακόπουλος(, Τριμπόνιας, Παλαιοπάνος ( 60΄Tresa), Μακρίδης, Πούτσης, Αρβανιτάκης.

Δάφνη Δαφνώνα Χίου ( Σταμ. Ξυδάς): Μαυρέλης, Κουιμάνης, Γεωργούλης, Τομάζος, Μήτσουλας, Πάρος, ( 55΄Κούτσουρας), Ραπούσης, ( 46΄Xhani), Ζαμπετάκης, Ατσελής, ( 46΄Χατζημιχάλης) , Τριανταφύλλου , Μονιός.

Πηγή: sport-ermionida.blogspot.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ