Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Ικανοποιημένος από την συμπαράσταση του κόσμου ο παπά Λευτέρης για το θέμα του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | |
Ικανοποιημένος από την συμπαράσταση του κόσμου ο παπά Λευτέρης για το θέμα του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας
 Ενημέρωση για το θέμα της ανέγερσης του κτιρίου του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, έκανε ο π. Ελευθέριος Μίχος πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο π. Ελευθέριος Μίχος αναφέρει: 

"Είχα την ευκαιρία σήμερα μετά την Θεία Λειτουργία, να ενημερώσω τους ενορίτες της Ευαγγελίστριας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την εμπλοκή της ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπαράσταση του κόσμου που υπάρχει στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ευαγγελίστριας και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου. Η αντίδραση και η αγανάκτηση των ανθρώπων ήταν έντονη, όπου ζητήθηκε να δημιουργηθεί επιτροπή διαμαρτυρίας και συλλογή υπογραφών,προς κάθε κατεύθυνση. 

Η εμπλοκή από την πλευρά της Περιφέρειας, έχει ήδη προκαλέσει εύλογη αναστάτωση και ανησυχίες, κυρίως όμως αισθήματα οργής και αγανάκτησης, αφού για ακόμα μία φορά διαπιστώνουν ότι η πολιτεία τους συμπεριφέρεται και τους αντιμετωπίζει ως πολίτες... που ξεχνούν τις υποσχέσεις που δίνει!

Εξέφρασα την αισιοδοξία ότι τελικά θα δοθεί λύση στο όλο πρόβλημα και δεν χρειάζεται προς το παρόν να κάνουμε κάτι,ύστερα από την διαβεβαίωση της Αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου και των νομικών συμβούλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου,ότι ο κ. Τατούλης ήδη έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες του,ώστε με ταχύτατους ρυθμούς να προχωρήσει το έργο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι σε αντίθετη περίπτωση θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας.

Δώστε λύση κ. Τατούλη και θα ευγνωμονούν όλους τους αρμόδιους παράγοντες και εσάς προσωπικά όλες οι ψυχές που θα βρίσκουν μια κουταλιά ζεστού φαγητού και αγάπης."
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ