ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησε το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. |
Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησε το διημερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Ναύπλιο
 Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησε το Σάββατο 4 και θα συνεχιστεί και σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στην προβλήτα του Φάρου στο λιμάνι Ναυπλίου το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από όλη την Ελλάδα που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων.
Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν χορούς από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με φόντο το γαλάζιο του Αργολικού κόλπου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού που καλωσόρισε τα μέλη των χορευτικών Συλλόγων και τον κόσμο και τόνισε πως ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοδοξεί να το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ναύπλιο να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο και να γίνει σημείο συναντησης  χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.
Συμμετέχουν, το  Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Ερωτόκριτος», Σχολή Χορού Παναγιώτης Κατσίκης, Χορευτικός Σύλλογος «Φαέθων» Κέρκυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας «Η Αραπίτσα» και η Χορευτική Ομάδα του Σωματείου Φίλων του ΠΛΙ, ενώ η μπάντα του Δήμου Ναυπλιέων συνόδευσε τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, από την Πλατεία Καποδίστρια μέχρι το Φάρο του Ναυπλίου.
  Η εκδήλωση συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ