ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Δ. Κωστούρος: Αυτή την εικόνα θέλουμε προστατέψτε την

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | |
Δ. Κωστούρος: Αυτή την εικόνα θέλουμε προστατέψτε την
Καθημερινότητα και καθαριότητα ένας συνεχής αγώνας. Υπηρεσία και συνειδητοποιημένος πολίτης δίπλα δίπλα βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου όχι μόνο λειτουργώντας οι ίδιοι υπεύθυνα αλλά και μεταφέροντας αυτή την υπευθυνότητα σε όλους. Μόνο με συνεργασία μπορούμε να έχουμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έχουμε ως στόχο. 

Η εικόνα μας χαρακτηρίζει όλους. 

Δεν πετάμε σκουπίδια στους δρόμους , τοποθετούμε τις σακούλες μέσα στους κάδους και κλείνουμε τα καπάκια όπου υπάρχουν, μόνο ανακυκλώσιμα στους κάδους ανακύκλωσης , κλαδιά και ογκώδη μόνο μετά από συννενόηση με την υπηρεσία και ποτέ εκτός κάδου , μπάζα και οικοδομικά υλικά μόνο σε εργολάβους που τα διαχειρίζονται, βγάζουμε τα σκουπίδια όσο γίνεται πιο κοντά στην ώρα αποκομιδής από το απορριμματοφόρο και για το ιστορικό κέντρο που έχει αλλάξει όψη μόνο τις ώρες που έχουν καθορισθεί . 
Όλα αυτά και άλλα πολλά με ένα σκοπό την βελτιωμένη ποιότητα ζωής όλων μας και την καλύτερη εικόνα του ξεχωριστού δήμου μας , του δήμου Ναυπλιέων ο οποίος κάθε χρόνο καλεί χιλιάδες επισκέπτες να περάσουν εδώ μοναδικές στιγμές και να βάλουν ένα λιθαράκι (μεγάλο θα έλεγα) στην ευημερία μας. 

Αυτή την εικόνα θέλουμε προστατέψτε την.

Δημήτρης Κωστούρος
Δημαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ