ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

"Το έλα να δεις" στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου με εκφράσεις πεζοδρομίου από τον Μπέο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. |
"Το έλα να δεις" στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου με εκφράσεις πεζοδρομίου από τον Μπέο (βίντεο)
Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε το λόγο και έγινε το έλα να δεις στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου. Οι κάμερες και τα ανοιχτά μικρόφωνα κατέγραψαν τα πάντα…


Σφοδρή επίθεση, με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα, με αφορμή όπως ισχυρίστηκε, ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία επιτέθηκε κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε σε κάτι «περίεργους τύπους» όπως είπε, που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του και στη ν οικογένειά του μέσω Facebook για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ανάγκη από προβολή και αναφέρθηκε στην πυρκαγιά της Αττικής.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος αποκάλεσε «μ….» τον κ. Γαργάλα, που του απάντησε «δε ντρέπεσαι λίγο». Ο κύριος Μπέος συνέχισε την επίθεσή του με ακραίους χαρακτηρισμούς. Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία, καθώς ο κ. Γαργάλας έχει την καρδιά του και τον Γαργάλα να απαντά ότι δε χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή».

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την στάση και ανοχή που έδειξε. Ο δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Νάνο, λέγοντάς του ότι «εγώ δεν ήρθα με κανέναν συνάδελφο στα χέρια. Είχα φραστική αντιπαράθεση γιατί έθιξε εμένα και την οικογένειά μου».

Μπέος – Γαργάλας: Η στιχομυθία του πεζοδρομίου

“Δεν είμαστε ίδιοι”, είπε ο Αχ. Μπέος για να του απαντήσει ο Κ. Γαργάλας: “Ευτυχώς”.

Αυτή ήταν και η λέξη που προκάλεσε μια ακόμη χυδαία επίθεση του Αχ. Μπέου στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολούθησε:

Αχ. Μπέος: Όχι βέβαια. Εσύ είσαι ένας μ….ας


Κ. Γαργάλας: Ντροπή σου.

Αχ. Μπέος: Δύο έδρανα έχουμε. Πλησιάζουμε πολύ κοντά..

Κ. Γαργάλας: Δεν ντρέπεσαι;

Αχ. Μπέος: Όξω από εδώ Καραγκιόζη. Άσε αυτό το ύφος σε μένα.

Κ. Γαργάλας: Θα φύγω. Δεν είσαι… ούτε μια τρίχα από τα παπούτσια μου δεν είσαι.

Αχ. Μπέος: Κάτσε κάτω ρε νούμερο. Αριστερέ του κ…ου. Πάρτε το 166. Να πας να ξυρίσεις το μουστάκι γελοίο υποκείμενο.

Κ. Γαργάλας: Έπρεπε να σε είχα στην οικοδομή μπαγάσα. Να σου πω τι θα πει φιστίκι.

Στη συνέχεια, ο Κ. Γαργάλας βγήκε από την αίθουσα προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν από τη συνεδρίαση τόσο ο κ. Γαργάλας, όσο και ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης.
Πηγή: magnesianews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ