ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Χορευτικού Συλλόγου Λευκίμμης Κέρκυρας ''ΦΑΕΘΩΝ'' προς τον Αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Ρ. Μπαρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
Ευχαριστήρια επιστολή του Χορευτικού Συλλόγου Λευκίμμης Κέρκυρας ''ΦΑΕΘΩΝ'' προς τον Αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Ρ. Μπαρού
 Στο Ναύπλιο, μία από τις ομορφότερες και ιστορικότερες πόλεις του Ελληνικού Κράτους, βρέθηκε ο Χορευτικός Σύλλογος Λευκίμμης Κέρκυρας ''ΦΑΕΘΩΝ'', το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Αυγούστου 2018 στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργανώνει με επιτυχία ο Δήμος Ναυπλιέων. 

 Ο Σύλλογος μας ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καλεσμένος του τοπικού Δήμου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου, κου Ραφαήλ Μπαρού.

Το φεστιβάλ ήταν διήμερο με τη συμμετοχή και άλλων σωματείων από διάφορες περιοχές της χώρας μας, όπως επίσης και τοπικών χορευτικών και πραγματοποιήθηκε στον καθιερωμένο χώρο της εκδήλωσης, στο Φάρο Λιμανιού Ναυπλίου, με φόντο το σήμα κατατεθέν της πόλης, το περίφημο ''Μπούρτζι''. Των παραστάσεων, προηγήθηκαν παρελάσεις των πολυπληθών αποστολών μέσα από τον κεντρικό ιστό της παλιάς πόλης, δημιουργώντας ένα πανηγυρικό κλίμα και ξεσηκώνοντας τους κατοίκους και επισκέπτες του Ναυπλίου προς την παράσταση.

Οι χορευτές και οι χορεύτριες του ''ΦΑΕΘΟΝΤΑ'' απέδωσαν χορούς της Κέρκυρας και του Ιονίου, σε τεχνικά υψηλό επίπεδο, κάτω από την επιμέλεια και καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Γιάννη Βλάχου. Επίσης, οι πολυάριθμοι θεατές της εκδήλωσης, ενθουσιασμένοι αντάμειβαν συνεχώς τα συγκροτήματα με ένα θερμό χειροκρότημα. Εξάλλου, τους δύο τόπους ΚΕΡΚΥΡΑ και ΝΑΥΠΛΙΟ, που είναι αδελφοποιημένες πόλεις μεταξύ τους, τους συνδέει στενά η σχέση με τον Ιωάννη Καποδίστρια, πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος. Μια ξεχωριστή μορφή, πολιτικού και ανθρώπου, που η κακή μοίρα στέρησε από το κράτος μας.

Η αποστολή του Συλλόγου ξεναγήθηκε στα πολλά ιστορικά και τουριστικά σημεία της πόλης και της περιοχής ευρύτερα, όπως επίσης δεν έχασε την ευκαιρία να ''βουτήσει'' και στα πανέμορφα νερά της παραλίας του Καραθώνα. 

Όλα τα μέλη της αποστολής, μαζί με τη διοίκηση και το Πρόεδρο του Συμβουλίου Κώστα Πανδή, ευχαριστούν προσωπικά τον κ. Μπαρού και το Δήμο Ναυπλιέων συνολικά, για τη ζεστή φιλοξενία τους εκ μέρους τους, που μαζί με τις υπόλοιπες αναφερθείσες ομορφιές, θα αποτελούν παρακαταθήκη για εμάς, μέχρι του χρόνου.

           



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ