ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τουριστική προβολή της Ερμιονίδας με εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. |
Τουριστική προβολή της Ερμιονίδας με εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουρισμού
 Ο Δήμος Ερμιονίδας αποφάσισε τη σύναψη σύμβασης με εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουρισμού, με σκοπό την αποτελεσματικότερη τουριστική προβολή της περιοχής.

Η εν λόγω εταιρεία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, marketing και προβολής, υλοποιώντας τα εξής έργα:

-Τουριστική Ανάπτυξη

Εισηγήσεις και διερεύνηση για ενέργειες ή δράσεις που αφορούν στους τομείς τουριστικού marketing και προβολής για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, καθώς και μελέτη πρόσθετων δυνατοτήτων που μπορεί να διαθέτει η περιοχή ανάλογα και με τη διεθνή ζήτηση.

- Δημιουργία και συντήρηση «ταυτότητας» με ενιαιοποίηση του συνόλου των προσφερόμενων υπηρεσιών και αξιολόγηση υφιστάμενων και νέων αγορών.

-Μεθοδολογία προσέγγισης αγορών: Προτάσεις σχετικά με τον τρόπο «επικοινωνίας» με εξειδικευμένες ομάδες όπως είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι δημοσιογράφοι και οι υποψήφιοι τουρίστες, με τρόπους εκτός της κλασικής διαφήμισης.

-Προτάσεις και εισηγήσεις σχετικά με το παραγόμενο διαφημιστικό υλικό, το concept, το branding και θέματα στρατηγικής μάρκετινγκ.

-Προτάσεις και εισηγήσεις σχετικά με την αναγκαιότητα ή μη χρήσης μεθόδων άμεσης προβολής.

- Συμβουλευτική υποστήριξη σε ενέργειες δημοσίων σχέσεων.

-Προτάσεις ή εισηγήσεις για την οργάνωση εκδηλώσεων, φιλοξενιών δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων

-Διαχείριση κρίσεων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ