ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Έρχονται ξανά τοπικές βροχές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. |
Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Έρχονται ξανά τοπικές βροχές
 Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία από το Σάββατο, ενώ έρχονται ξανά βροχές.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημερα Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Την Πέμπτη (23/08) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και τα απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (24/8) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά κυρίως της δυτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (25/08)
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ