ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πόλο η Εθνική Εφήβων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πόλο η Εθνική Εφήβων
 Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον σημερινό κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Με την Ισπανία θα κοντραριστεί η Γαλανόλευκη για το χρυσό (19.08.2018 / 17:15).
Πολύ μεγάλη επιτυχία στην υδατοσφαίριση… μέχρι την επόμενη! Την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας πανηγυρίζει η εθνική Εφήβων, που επικράτησε της Σερβίας με 9-8.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσουν στον αυριανό τελικό (19.08.2018) την Ισπανία, που νίκησε με 12-11 την οικοδέσποινα του τουρνουά, στον ημιτελικό που προηγήθηκε χρονικά.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί παρουσία της Ελλάδας σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος σε μικρότερες ηλικίες, αφού το 2017 -στο Βελιγράδι- η εθνική Νέων του Τεό Λοράντου είχε σηκώσει την κούπα.

Η Εθνική Εφήβων πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 8-7 στην εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου, με δύο γκολ του Καλογερόπουλου και ένα του Μπράιμε.

Ο Χαλυβόπουλος έκανε το 9-7, για να μειώσει στη συνέχεια ο Πέταρ Μίτροβιτς σε 9-8. Οι Σέρβοι προσπάθησαν να στείλουν το ματς στην παράταση και πίεσαν πολύ για να το πετύχουν. Οι διεθνείς μας όμως άντεξαν και πήραν τη σπουδαία πρόκριση.

Ελλάδα – Σερβία 9-8 (1-2, 3-3, 4-2, 1-1)

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 2, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Πάτερος, Παπανικολάου 2, Δήμου 2, Μανθογιάννης

Σερβία (Στεβάνοβιτς): Μπούλαϊτς, Μπάρνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γκάνιτς, Ίλιτς, Μίτροβιτς Π. 2, Μίτροβιτς Αρ. 1, Μπάνοβιτς, Σουλτς 2, Μάριτς, Ράντοβιτς 2, Μίσοβιτς


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
38Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)38Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ