Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο ΜΟΡΙΑΣ" σε εκδήλωση στο Βαλτετσινίκο Αρκαδίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο ΜΟΡΙΑΣ" σε εκδήλωση στο Βαλτετσινίκο Αρκαδίας
Από το ξεκίνημά του Ο ΜΟΡΙΑΣ, επιχειρεί να χαράξει το δικό του ξεχωριστό Πολιτισμικό Μονοπάτι, στα Δρώμενα του Τόπου μας. Με υγιείς και σοβαρές συνεργασίες, με σεβασμό και αξιοπρέπεια και με περίσσεια διάθεση προσφοράς στην Παράδοσή μας.

Αυτός ήταν ο λόγος που μας ώθησε να συμμετάσχουμε, σε μια όμορφη εκδήλωση, σε έναν τόπο - κόσμημα για την Ιστορία μας. Σε μια πανέμορφη περιοχή της πατρίδας μας, το ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ που είναι μια δημιουργική κυψέλη Πολιτισμού. Όλα αυτά τα κατανοεί κάποιος όταν βρεθεί σε αυτόν τον τόπο, γνωρίσει τους κατοίκους του και κοιτάξει ΄΄μαγεμένος΄΄ τις εξαιρετικές ανθρώπινες Δημιουργίες τους , μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Στις 17 Αυγούστου 2018 ο ΜΟΡΙΑΣ ταξίδεψε σε αυτόν τον τόπο και διάνθισε με την Αριστοκρατική παρουσία του, μια πανέμορφη εκδήλωση.

Προσκεκλημένος του Συλλόγου Βαλτεσινιωτών ΄΄ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ΄΄ και με την αρμονική συνεργασία του Συλλόγου ΝΟΣΤΕΑ ΝΕΣΤΑΝΗΣ, παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών, με τρόπο που αρμόζει στην ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ.
Το ειλικρινές χειροκρότημα, η εγκάρδια φιλοξενία και το πηγαίο χαμόγελο όλων των κατοίκων και των Φορέων της πανέμορφης αυτής

Κρυσταλλοπηγής της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, αποτέλεσε για την Αποστολή μας το καλύτερο ΔΩΡΟ για ΟΛΟΥΣ μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

Όλους τους ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΩΤΕΣ που για τρεις συνεχόμενες χρονιές μας τιμούν με την Πρόσκλησή τους,

Τους Νεστανιώτες Φίλους μας από τον Σύλλογο ΝΟΣΤΕΑ, και Ιδιαίτερα

ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ,

που με Σεβασμό, Ταπεινότητα και Ομοψυχία

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ