ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Η λάμψη της "Λευκής Νύχτας" φώτισε την πόλη μας και την αγορά της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | |
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Η λάμψη της "Λευκής Νύχτας" φώτισε την πόλη μας και την αγορά της
Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η « Λευκή Νύχτα Ναυπλίου». Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε σε άψογη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου αυτή τη νύχτα και έγινε κάτι μαγικό. Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας, πολλούς επισκέπτες από την Αθήνα και από άλλες περιοχές, που ήρθαν στο Ναύπλιο έχοντας ως κίνητρο και αυτή την εκδήλωση.

Όλοι οι στόχοι του Δήμου Ναυπλιέων και του Εμπορικού Συλλόγου επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό, η λάμψη αυτής της Νύχτας φώτισε την πόλη μας και την αγορά της. Η στήριξη για τη τόνωση της τοπικής οικονομίας, των επιχειρήσεων καθώς και των θέσεων εργασίας είναι γεγονός και μας έδωσε μια ανάσα και ταυτοχρόνως μας γέμισε με έναν αέρα αισιοδοξίας και παρακαταθήκης για τη θεσμοθέτησή της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στο καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Χωρίς την οικονομική τους βοήθεια, η έκταση και το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτού του μεγέθους. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ναυπλιέων και το κ. Κωστούρο ,την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον κ. Χειβιδόπουλο, Επιμελητήριο Αργολίδας και το κ. Δαμούλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημοσιογράφους και φωτογράφους εντός και εκτός Αργολίδας για την προβολή της « Λευκής Νύχτας Ναυπλίου» σε εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια, ραδιόφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγχαρητήρια σε όλες τις υπηρεσίες, φορείς, για τη κινητοποίηση που χρειάστηκε να γίνει για αυτή τη βραδιά, Αστυνομική Δ/νση Αργολίδας , Τροχαία Ναυπλίου, Λιμενικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νοσοκομείο Ναυπλίου και Άργους, ΚΤΕΛ Αργολίδας για τη προβολή που έγινε στα λεωφορεία του, ΤΑΧΙ Ναυπλίου. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Παπαγεωργίου για τη μεταφορά των επισκεπτών και όχι μόνο με το Τρενάκι της πόλης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ για τη χορηγία της στη διανομή φυλλαδίων στα διόδια Σπαθοβουνίου. 

Την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους για την εθελοντική συμμετοχή τους και την άριστη επιστασία που έκαναν στους δρόμους της πόλης εξαιτίας των προσωρινών αλλαγών στη κυκλοφορία των οχημάτων. 

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολλά σε όλους τους συντελεστές και το καθένα ξεχωριστά που έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για αυτή τη βραδιά ξεκινώντας από τη κ. Ράλλη που βοήθησε σε ότι της ζητήθηκε, τα ηχητικά SOUND and LIGHT, τον κ. Χρόνη, τον κ. Ν. Δημητρίου τους βοηθούς τους , τους DJ’S Roni Iron, Χρόνη, την Αλεξάνδρα, τον Τ. Λέλλο, και τον Δημήτρη Γεωργαντά, όπου διασκέδασαν και ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο με τις μουσικές τους σε ένα μαγικό party!
Συγχαρητήρια και πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ στη μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, για τον επαγγελματισμό που έδειξαν , την εξαιρετική συνεργασία με την κ. Δώρα Κακαίτσα, όλα τα παιδιά που δημιούργησαν αυτό το party κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάζει και να αγοράζει, παρουσιάζοντας δρώμενα, θεάματα, διαγωνισμούς, δημιούργησαν ένα κλίμα γιορτής και κεφιού με ξυλοπόδαρους , πειρατές, μασκώτ, λούνα παρκ , τρενάκι, και πολλά άλλα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο κ. Γ. Βλασερό και στο Άγω Edu, όπου με τη βοήθεια των 21 παιδιών της ομάδας τους κράτησαν τη διάθεση μικρών και μεγάλων στα ύψη με παιδαγωγούς – κλόουν ,δράσεις ,happenings, χορούς face painting και πολλά άλλα events.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γ. Κόλλια για τα φουσκωτά που μας παρείχε κάνοντας τα παιδιά να διασκεδάζουν απίστευτα. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ν. Κωστόπουλο για τα μπαλόνια της Λευκής Νύχτας που στόλισαν τα καταστήματα και τα καφέ μπαρ.

Επίσης, συγχαρητήρια στο Σύλλογο Ιδιοκτητών το ΑΝΑΠΛΙ , αναψυκτήρια – καφέ- bar Ναυπλίου για τη προσπάθεια τους στη καλύτερη διασκέδαση των επισκεπτών και των συμπολιτών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μ. Κυριακάκη που μερίμνησε για τη χορηγία της βότκας ABSOLUTE, όπου δόθηκε ως κέρασμα στο κόσμο.

Ένα ευχαριστώ στον κ. Μάριο Φιρφιλιώνη για τη προσφορά του στην εμψύχωση και παρουσίαση της βραδιάς με σκοπό τη διασκέδαση του κόσμου.

Ευχαριστούμε τη κ. Κατερίνα Ψυχογιού για τη παρουσίαση στη κλήρωση που έγινε στο Δημαρχείο μπροστά το Σάββατο στις 24:00 για να βγουν οι νικητές των 2 ταξιδιών από τους λαχνούς που δόθηκαν στο αγοραστικό κοινό.

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στους καταστηματάρχες και στους εργαζόμενους για την ακάματη προσπάθεια που έκαναν, για τις μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα τους, που είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική τόνωση της αγοράς της πόλης μας, καθώς και τη συμβολή τους στην αγορά των λαχνών για τα ταξίδια που κληρώθηκαν.

Τέλος το ευχαριστώ είναι λίγο για τον κόσμο που επισκέφθηκε τη πόλη μας , τους συμπολίτες μας, που συντέλεσαν με τη παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική ,μαγική κεφάτη βραδιά, καθώς και για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν για τη διοργάνωση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν, θα προβάλλουν τον τόπο μας και θα τονώνουν τον εμπορικό κόσμο του Ναυπλίου.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ