ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μαγική προβλέπεται η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο - Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:46:00 μ.μ. | |
Μαγική προβλέπεται η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο - Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους (βίντεο)
 Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 το Ναύπλιο φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και ντόπιους σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μμ έως τα ξημερώματα, μία Μαγική Λευκή Νύχτα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές η οποία ετοιμάστηκε με πολύ μεράκι για μικρούς και μεγάλους!!!!
Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί !!! Μεγάλες Προσφορές και εκπτώσεις!!!! Πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων ΜΟΥΣΙΚΗ DJ’s - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - FACE PAINTING - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (Με τη ΜΟΑΝΑ και τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ) - SURVIVOR ARENA - ΦΟΥΣΚΩΤΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ - ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΓΡΙΑΣ - ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΠΟΠΚΟΡΝ - ΜΑΣΚΩΤ ( ΜΙΚΥ, ΜΙΝΙ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΝΤΑΙΖΥ για να φωτογραφηθούν μαζί σας) - ΚΛΟΟΥΝ - ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ - ΖΟΓΚΛΕΡ - ΦΑΚΙΡΗΣ - ΤΡΕΝΑΚΙ -  ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ και πολλές άλλες εκπλήξεις ….. 
Σημειώνεται ότι, για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη «Λευκή Νύχτα» από τις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τροποποίηση της κίνησης των οχημάτων προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, (θα πεζοδρομηθούν, οι οδοί Άργους από το ύψος των φαναριών της Χαρ.Τρικούπη και Σιδηράς Μεραρχίας μέχρι την τράπεζα Eurobank) οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές έως το τέλος των εκδηλώσεων.

Όπως ειπώθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης, από τον κ. Κωστούρο, η προεργασία που έχει γίνει, έχει σχεδιαστεί από τους ίδιους τους ανθρώπους του εμπορίου με την συγκατάθεση του συνόλου σχεδόν των εμπλεκόμενων φορέων όπως ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο με την συμβολή και συμπαράσταση όλων των υπηρεσιών της πόλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει και συνδιοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», γιατί πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός τονώνει την αγορά, ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ζωντανεύει την πόλη μας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους να κατέβουν στην αγορά να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν. Δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα πολύ σημαντική, αλλά κυρίως πολιτιστική και κοινωνική.»
Στη συνέντευξη τύπου, παραβρέθηκαν εκτός από τη Δήμαρχο Ναυπλίεων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κ. Βερδελής ,που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας», ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, οι οποίοι έκαναν από μια αναφορά για τη διοργάνωση.

Να τονιστεί ότι το σκεπτικό της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» ξεφεύγει από την απλή λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μέχρι μετά τα μεσάνυχτα αφού έχουν προγραμματιστεί πολλά happenings στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μουσικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο αλλά και αρκετές εκπλήξεις και προσφορές.

Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να ζήσει τη δική του «Λευκή Νύχτα» ευελπιστώντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πολύ κόσμο που θα ικανοποιήσει τους πάντες ώστε να γίνει θεσμός.

Παρακολουθήστε παρακάτω την κοινή συνεντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Κώστας Βερδελής, που είναι και συνδιοργανωτές της Λευκής Νύχτας στο Ναύπλιο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ