ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Γιασίλ Μπαζάρ: Χρώματα, γεύσεις και αρώματα από τον Καύκασο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. |
Γιασίλ Μπαζάρ: Χρώματα, γεύσεις και αρώματα από τον Καύκασο (βίντεο)
Το παζάρι Γιασίλ είναι ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να δει ο ταξιδιώτης που επισκέπτεται το Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.


Το Γιασίλ Μπαζάρ σημαίνει πράσινη αγορά στα αζέρικα. Εδώ μπορεί να βρει κανείς γευστικά φαγητά που μυρίζουν υπέροχα, τρόφιμα, μπαχαρικά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα.

Χρώματα, γεύσεις, αρώματα από τον Καύκασο. Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό από κάθε γωνιά της χώρας φτάνει εδώ κάθε πρωί, στην αγορά του Μπακού.

Μερικά από τα προϊόντα δεν είναι μόνο εύγευστα και εξωτικά, αλλά και πολύτιμα, όπως το χαβιάρι Μπελούγκα, που έρχεται από την Κασπία Θάλασσα. Στην αγορά του Μπακού, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χαβιάρι κάθε ποιότητας

Ο διευθυντής ενός τοπικού εστιατορίου αναφέρει: «Σ' αυτή εδώ την αγορά, μπορούμε να βρούμε εξαιρετικό χαβιάρι, οξύρρυγχους, τυριά και σαφράν, που είναι παραδοσικαό προϊόν. Έχει τέλεια ποιότητα. Είναι το βασικό συστατικό της αζέρικης κουζίνας».

Η επίσκεψη και οι αγορές στο παζάρι είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να ανακαλύψεις το αληθινό πρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν, αυτής της χώρας στο Νότιο Καύκασο.
Πηγή: gr.euronews.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ