ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Επιστρέφει το "Καφέ της Χαράς" - Ξεκινούν γυρίσματα στο Κολοκοτρωνίτσι της Αργολίδας (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |
Επιστρέφει το "Καφέ της Χαράς" - Ξεκινούν γυρίσματα στο Κολοκοτρωνίτσι της Αργολίδας (ηχητικό)
 Μετά από 15 χρόνια, το Καφέ της Χαράς, το άκρως πετυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις οθόνες, για τα 30 χρόνια του σταθμού.


Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5, στην εκπομπή «Η Φωνή του Αιγαίου» και τον Γιώργο Κουφόπουλο επιβεβαίωσε την επιστροφή της σειράς που έσκισε σε τηλεθεάσεις και προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επαναλήψεις.

«Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του ‘Καφέ της Χαράς’. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.

Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονικά.

Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία», επισήμανε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του.

Όπως αποκάλυψε, οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα!

Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα ξεκινήσουν γυρίσματα στην Καρυά Αργολίδας το γνωστό Κολοκοτρωνίτσι...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ