ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:29:00 μ.μ. | |
Θερινό σινεμά από την ΚΝΕ στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο
 Στις 23 Αυγούστου η ΚΝΕ θα προβάλει την 4η και τελευταία ταινία του θερινού σινεμά με τίτλο «ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ» στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο και ώρα 21:00. 

Με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ΚΝΕ απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στους νέους, μαθητές, εργαζόμενους ή άνεργους αλλά και ολόκληρο το λαό της πόλης! Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσουμε μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου έχει συνέπειες σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα. 

Είναι η ίδια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που μας στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία μετατρέποντας την σε πανάκριβο εμπόρευμα.

Πραγματοποιείται ενόψει του φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στη πλ. Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Με σύνθημα: «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!» του Γιάννη Ρίτσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ