ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση «με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο» του Κώστα Δημούλη στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. | |
Εγκαινιάσθηκε η έκθεση «με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο» του Κώστα Δημούλη στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν στο Βουλευτικό Ναυπλίου τα εγκαίνια της έκθεσης «…με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο» του καλλιτέχνη συμπολίτη μας Κώστα Δημούλη.

 Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 20.00΄ έως και τις 24.00΄κάθε βράδυ.
Οι ευαισθησίες του καλλιτέχνη αποτυπώνονται στα υλικά που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια. Κάθε φορά με την δική του οπτική και την δική του θεώρηση…
Όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει «…ο δρόμος της τέχνης είναι πάντα ανηφορικός…»
…μοναχικός θα μπορούσε να είναι, ως την στιγμή που ο Δημούλης αποφάσισε να εκτεθεί στην κοινή θέα (και κριτική βέβαια…). Τότε, η δική του θεώρηση δωρίζεται στους επισκέπτες και εναπόκειται σ΄ αυτούς το ταξίδι.
Ο Πρόεδρος Θεοδόσης Σπαντηδέας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η έκθεση προλόγισε τον καλλιτέχνη, ενώ ο Δημαρχος Ναυπλιέων τόνισε πως ο Δήμος πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες από αναδεικνύουν την καλλιτεχνική δουλειά των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος με τον γιο του που μόλις γύρισε από την Γαλλία, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, το Δ.Σ το Προοδευτικού Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" και πολύς κόσμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ